Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d23a11e439c93604e3c35503cbaa2ab8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jessie Diggins asteli alttarille rakkaansa kanssa – julkaisi videon intohimoisesta suudelmasta – Uutisalue

Jessie Diggins asteli alttarille rakkaansa kanssa – julkaisi videon intohimoisesta suudelmasta

Yhdysvaltalainen hiihtotähti Jessie Diggins avioitui viikonloppuna kihlattunsa Wade Poplawskin kanssa.

Häitä vietettiin Digginsin kotiseudulla Minnesotassa. Asia selviää hiihtäjän tuoreesta Instagram-julkaisusta, johon on ikuistettu häähumua juhlapaikan pihalta.

Videolla vastanainut pariskunta suutelee toisiaan intohimoisesti ja astelee tuulettaen kohti kameraa. Digginsillä on yllään naruolkaiminen hääpuku ja hänen sulhasensa on sonnustautunut tummaan pukuun.

– Elämämme paras päivä! Kiitos kaikille, jotka juhlivat kanssamme, jakoivat rakkautemme ja lähettivät meidät kohti avioelämää kimalluksen kera. Hymyilemme edelleen, hiihtäjä hehkutti julkaisussaan.

– Jaan varmasti vielä myöhemmin monia hetkiä tästä taianomaisesta päivästä, mutta nyt meidän on nauttia pienestä kuherruskuukaudesta, hän jatkoi.

30-vuotias Diggins on kiertänyt hiihdon maailmancupia kymmenisen vuotta. Monipuolisena hiihtäjänä tunnettu nainen voitti parisprintin olympiakultaa Pyeongchangissa vuonna 2018. Pekingistä 2022 mukaan tarttui hopeaa vapaan 30 kilometriltä ja pronssia vapaan sprintistä.

Source Link is.fi