Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_78f5abda0aae3f9bd270b9b8ef353526, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joel Pohjanpalo hirmuvireessä! Kuritti suurseuraa maaleillaan – Uutisalue

Joel Pohjanpalo hirmuvireessä! Kuritti suurseuraa maaleillaan

Caykur Rizesporin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo osui kahdesti sunnuntai-illan kotiottelussa Turkin liigan perinteisiin suurseuroihin lukeutuvaa Besiktasia vastaan.

Besiktas meni ottelussa johtoon avausjakson 25. minuutilla, kun Belgian maajoukkuekärki Michy Batshuayi osui rankkaripilkulta.

Toisen jakson 56. minuutilla Pohjanpalo käytti hyväkseen vierasjoukkueen Ersin Destanoglun virheen ja tasoitti pelin 1–1:een.

Pian Pohjanpalon maalin jälkeen Emirhan Ilkhan vei vieraat uudestaan johtoon, mutta Pohjanpalo iski jälleen 68. minuutilla. Destanoglu torjui Pohjanpalon syöksypuskun eteensä ja hyökkääjä onnistui maassa maatenkin potkaisemaan pallon verkkoon.

Peli päättyi 2–2. Kamppailun loppuhetket olivat tulisia, sillä kummaltakin joukkueelta ajettiin pelaaja ulos. Pohjanpalo tuli vaihtoon 90. minuutilla.

Lue lisää: Teemu Pukki sairasti koronan jo toisen kerran

Pohjanpalo, 27, pelaa Rizesporissa lainalla Saksan Bundesliigan Bayer Leverkusenista. Hän on pelannut tällä kaudella 15 Turkin Superliigan ottelua ja onnistunut maalinteossa seitsemästi.

Rizespor on Superliigassa sijalla 19, eli viimeistä edellisenä. Taistelu häntäpäässä on kuitenkin huipputasaista, sillä sijoilla 16–19 olevat seurat Göztepe, Kasimpasa, Altay ja Rizespor erottaa vain maaliero.