Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_383a6b79a24173a3594b14680a0f7098, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jokerit raastoi voiton – yleisö­ennätys murskaksi – Uutisalue

Jokerit raastoi voiton – yleisö­ennätys murskaksi

Kasvattajaseuraansa pitkältä kierrokselta palannut Teemu Henritius iski jatkoajalla Jokereiden voittomaalin Jyväskylässä.

Jyväskylä

Maakuntia kiertävä Helsingin Jokerit tekee hyvää Mestis-seurojen kassoille. Viimeisimpänä esimerkkinä voidaan pitää Keuruun Palloa, joka keräsi juhla­otteluunsa Lähitapiola-areenaan 2 865 silmäparia.

Yleisömäärää voi pitää erittäin hyvänä saavutuksena KeuPalle, joka teki kotiotteluidensa yleisöennätyksen. Esimerkiksi JYP sai lehtereille KooKoota vastaan samaiseen halliin viime lauantaina 3 130 fania.

KeuPa juhli ottelussa kymmenettä täyttä kauttaan Mestiksessä. Juhla yhdistettynä Jokereiden vierailuun oli niin mehukas yhdistelmä, että ottelu siirrettiin suurempiin puitteisiin Jyväskylän Hippokselle. KeuPan kotihalliin Keuruulla mahtuu 1 200 ihmistä.

Jokerit pilasi lopulta KeuPan juhlat ja voitti jatkoajalla lukemin 3–2.

– Paljon oli hyvää ja paljon huonoa, Jokereiden voittomaalin tehnyt Teemu Henritius kommentoi.

– Tietynlaiset kiekolliset ratkaisut ja pelin rytmittäminen, niissä pitää vielä työskennellä. Annoimme taas vastustajalle liikaa kiekkoja. Hyvin saimme kiekkoa pyöritettyä hyökkäyspäässä, mutta vielä tarvitaan suoraviivaisuutta ja trafiikkia maalille, ettei se mene kulmissa pyörimiseksi.

Henritius itse kuului Jokerien onnistujiin, raastaen ylivoimamaalin jatkoajalla.

– Voittomaali, niin mikäs sen parempaa. Kyllähän se on aina hyvä fiilis, kun se tulee tuolla lailla eteen, hän totesi tyynesti.

Jyväskylässä pelattuun otteluun saapui 2 865 katsojaa. Kuva: Petteri Kivimäki

KeuPa iski ottelun avausmaalin heti toisella minuutilla. Tämän jälkeen Henri Risikko ohitettiin Jokereiden maalilla enää kertaalleen. Kuva: Petteri Kivimäki

Jokerit ei ole vielä päässyt kunnolla koluamaan Mestiksen pienempiä halleja. Seura on päässyt pelaamaan kolme neljästä ottelustaan useita tuhansia ihmisiä vetävissä halleissa, niin Helsingin jäähallissa kuin Metro-areenassakin.

Ainoa pienemmän yleisön taisto on toistaiseksi käyty KooVeeta vastaan Keravan jäähallissa. Yleisöä ja kiinnostusta on siis riittänyt.

– Sitähän jokainen urheilija haluaa, Henritius totesi.

– Siitä saa lisävirtaa ja -voimaa, kun on yleisöä ja mekkalaa. On hienoa, että yleisöä on ollut ja toivottavasti jatkossakin on.

Jokerien vahvan alkukauden saldona neljän ottelun jälkeen on kolme voittoa, joista kaksi jatkoajalla sekä yksi varsinaisen peliajan tappio. Sarjataulukossa seura on seitsemällä pisteellä toisena Kiekko-Espoon takana.

Source Link is.fi