Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ff3fc92a309cfde4dad35aea72647723, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joonas Korpisalo loukkaantuneiden listalle – Uutisalue

Joonas Korpisalo loukkaantuneiden listalle

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ilmoitti perjantaina, että suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on asetettu loukkaantuneiden listalle. Korpisalon aika listalla asetettiin takautuvasti alkaneeksi keskiviikosta, ja kun pelaaja on listalla, hän joutuu olemaan peleistä sivussa vähintään viikon.

Columbus kertoo Korpisalon poissaolon syyksi sairauden, joka ei kuitenkaan ole koronavirus.

Korpisalo, 27, on tällä kaudella pelannut kahdeksassa ottelussa ja ottanut niissä kolme voittoa. Torjuntaprosentti porilaislähtöisellä vahdilla on 88,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,95.

Columbus kutsui Korpisalon korvaajaksi torstaina nuoren venäläistorjujan Daniil Tarasovin AHL-farmiseura Clevelandista. Tarasov pääsi heti maalille ja torjui perjantain vastaisena yönä ottelussa Dallas Starsia vastaan. NHL-debyytti toi 2–3-tappion.

Source Link is.fi