Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f69dcbeb587f9515c7195127ee0be959, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joonas Rinteen kukistajalta pöyhkeä ele – näin suomalainen kommentoi – Uutisalue

Joonas Rinteen kukistajalta pöyhkeä ele – näin suomalainen kommentoi

Rinne harmitteli nukahdustaan toisella kierroksella.

Budapest

Välierät jäivät Joonas Rinteeltä haaveeksi myös 800 metrillä yleisurheilun MM-kisoissa. Rinne juoksi omassa erässään neljänneksi, kun jatkoon meni kolme parasta. Aikakaan ei riittänyt aikavertailussa.

Ajan 1.45.93 juossut Rinne jäi ennätyksestään vain viisi sadasosasekuntia ja jatkopaikasta 12 sadasosasekuntia.

Rinteellä oli ennen loppusuoran aukeamista kontaktia Marokon Oussama Nabilin kanssa. Tv-kuvista huomasi, miten Rinne huitaisee kädellään hieman kohti Nabilia. Rinne horjahti hieman tilanteessa.

– Tavoistani poiketen huomasin, että Marokon poika jätti siinä sisärataa auki. Oli väylä vapaana. Lähdin vääntämään siitä välistä, ja siinä tuli pikku kontakti. Toivottavasti ei hänellä kovin pahasti rytmi hajonnut. Itselläni se pikkuisen haittasi, mutta lähdin nyt hakemaan suorinta reittiä, Rinne sanoi tilanteesta.

– Näytti että siinä oli välikkö, mutta sitten ehkä hän huomasi sen itsekin ja ajatteli, että en voi täältä päästää.

Rinne harmitteli juoksussa sitä, että nukahti hetkeksi toisella kierroksella. Sen vuoksi suorat jatkopaikat pääsivät karkaamaan kauas.

– Kun lähdin toiselle kierrokselle, koetin olla tuhlaamatta voimia. Se teki sen, että alkoi porukkaa tulla ohi, mihin olisi pitänyt heti reagoida röyhkeämmin, Rinne pohti.

Kilpailun kärkikaksikko Marco Arop ja Simone Barontini juhli jatkopaikkaa jo ennen maaliviivaa. Kuva: MARTON MONUS / Reuters

Kilpailun kärki karkasi lopulta sen verran kauas, että kärkikaksikko Kanadan Marco Arop ja Italian Simone Barontini juhli keskenään jatkopaikkaa lyömällä läpsyt ennen maalia.

Rinne suhtautui juhliin ennen maaliintuloa tyynesti.

– Jos on noin paljon edellä, niin sitten heitelköön yläfemmoja.

Source Link is.fi