Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9dccd01cbd8420621a486de24c93f0bd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joukkuekaveri tyrmäsi pitkään velloneen väitteen Cristiano Ronaldosta – Uutisalue

Joukkuekaveri tyrmäsi pitkään velloneen väitteen Cristiano Ronaldosta

Manchester Unitedia edustava Brandon Williams on kertonut, millainen joukkuekaveri Cristiano Ronaldo on.

Laitapuolustaja Williams tutustui Ronaldoon tänä kesänä, kun hän liittyi ManUn riveihin palattuaan lainalta Norwichista.

Portugalilaisen luonne ja olemus tekivät välittömästi vaikutuksen Williamsiin.

– Ronaldo puhuu minulle aina. Hänelle on tärkeää, ettei kukaan tunne itseään ulkopuoliseksi, vaan hän pyrkii ottamaan kaikki huomioon. Hän ei käyttäydy supertähden elkein eikä koskaan anna ymmärtää, että haluaisi olla omissa oloissaan, Williams kommentoi The Sportsmanin haastattelussa.

Ronaldon, 37, oikukkaasta luonteesta on saatu useita esimerkkejä vuosien varrella.

Ennen tätä kautta kohina kasvoi. Nimettömät sisäpiirilähteet kertoivat elokuussa Athleticille, että Ronaldo murjottaa Unitedin harjoituskeskuksessa Carringtonissa.

Portugalilaisen väitettiin esimerkiksi suhtautuneen ylimielisesti valmentaja Erik Ten Hagin ohjeisiin ja lounastaneen yksin.

Williamsin, 22, kokemukset ovat päinvastaisia.

– Hän antaa minulle ohjeita ja puhuu kanssani, vitsailee. Kaikkea normaalia. Hän on työkaverini ihan siinä missä muutkin, brittipuolustaja sanoi.

Ronaldo on ollut alkukaudella vain kolmesti Manchester Unitedin avauskokoonpanossa. Hän on tehnyt yhden maalin: rangaistuspotkusta Sheriff Tiraspolia vastaan.

Source Link is.fi