Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9a3a1389daceeb1ebdafa765c3538049, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juha Kankkunen täräytti suorasukaisen näkemyksen Kalle Rovanperän ulosajosta – Uutisalue

Juha Kankkunen täräytti suorasukaisen näkemyksen Kalle Rovanperän ulosajosta

Juha Kankkunen ajaa Belgian MM-rallin erikoiskokeilla näytösajoa Toyotan GR Yaris H2 -vetyautolla. Kankkunen oli harmissaan Kalle Rovanperän puolesta tämän rajusta ulosajosta, mutta kommentoi tärskyä suoraviivaiseen ja jäljittelemättömään tyyliinsä.

– Se on rallia! Kyllä tällaisia katsos tulee, kun kovaa ajaa. Aina jotain sattuu, kun tällä tasolla vedetään ja menestykseen pyritään, Kankkunen, 63, sanoi Ilta-Sanomille.

– Auto lähti siinä mutkassa puskemaan ja aliohjautumaan, eikä siinä enää ollut oikeastaan mitään tehtävissä. Harmi vaan, että siinä oli oja juuri sillä kohdalla. Pamahti siihen ojaan, eikä päässyt suoraan pellolle, josta olisi voinut päästä vielä takaisin tielle. Peltojahan täällä riittää, Kankkunen kuvaili viestiään voimakkaasti käsillä tehostaen.

Rovanperän, 21, hurja ulosajo sattui kilpailun toisella erikoiskokeella. Rovanperällä on yhä vahva ote maailmanmestaruudesta, vaikka hänen tavoitteensa lihavasta pistepotista Belgiasta haihtuikin ulosajon takia.

– Ei Kallella ole MM-tilanteessa mitään hätää. Tämä oli sellainen tilastotappio vähän nyt. Kyllä näitä sattuu, on niitä minullekin sattunut, Kankkunen tuumi.

Lue lisää: Nyt puhuu hurjasti ulos ajanut Kalle Rovanperä – paljasti auton vauhdin turmahetkellä

Lue lisää: Kalle Rovanperä ajoi rajusti ulos tieltä! Harri-isä paljasti pahan rysäyksen taustoja: ”Kalle laittoi viestiä”

Lue lisää: Juha Kankkunen, 63, ajaa Belgian MM-rallissa – alla melkoinen menopeli: ”Soittelivat, että lähtisinkö ajamaan”

Source Link is.fi