Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4533cea4e0918807eeb23f45795284ee, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juhliin valmistautunut äiti jätti 5-vuotiaan poikansa tunneiksi kuumaan autoon – poika kuoli – Uutisalue

Juhliin valmistautunut äiti jätti 5-vuotiaan poikansa tunneiksi kuumaan autoon – poika kuoli

Viisivuotias poika kuoli Texasissa Yhdysvalloissa maanantaina, kun hänen äitinsä jätti hänet istumaan kuumaan autoon tuntikausiksi, kertoo People.

Thomas M. Gilliland Harrisin piirikunnan poliisista kertoi People-lehdelle, että lapsi todettiin kuolleeksi, kun häntä kuljetettiin ensiapuun.

Pojan äiti oli People-lehden mukaan jättänyt lapsensa istumaan kuumaan autoon useiksi tunneiksi sillä aikaa, kun hän oli mennyt järjestelmään hänen vanhemman lapsensa syntymäpäiväjuhlia.

Lapsen ja hänen äitinsä nimiä ei ole paljastettu. Gilliland ei kertonut, voiko äiti joutua syytteeseen.

– Murhien ja lapsirikosten tutkijoille on ilmoitettu ja kutsuttu tapahtumapaikalle. Tapaus on edelleen avoin ja aktiivinen. Tapauksen tutkijat tapaavat pian Harrisin piirikunnan syyttäjänviraston kanssa ja esittelevät havaintojaan tutkinnasta, Gilliland kertoi People-lehdelle tiistaina.

Harrisin piirikunnan seriffi Ed Gonzelz kertoi teksasilaiselle televisioasemalle ABC13 KTRK:lle, että viisivuotias poika oli menossa äitinsä kanssa valmistautumaan kahdeksanvuotiaan siskonsa syntymäpäiväjuhliin.

Kun he palasivat kotiinsa, äiti ja hänen tyttärensä poistuivat ajoneuvosta, mutta poika jäi autoon. Vasta tuntien jälkeen perhe huomasi, ettei poika ollut sisällä talossa, vaan autossa.

Gonzalez kertoi KTRK:lle, että perhe oli liikkeellä vuokra-ajoneuvolla, koska heidän oma autonsa oli korjaamolla. Gonzalezin mukaan on mahdollista, ettei lapsi tuntenut vuokra-auton lukitusmekanismeja ja jäi sen vuoksi autoon jumiin.

Gonzalezin mukaan auton ovissa ei ollut päällä lapsilukkoa.

Maanantai oli vuoden toistaiseksi kuumin päivä Houstonin alueella. Korkeimmillaan lämpötila kipusi miltei 39 asteeseen.

Lapsilla on suurempi riski kuolla lämpöhalvaukseen kuin aikuisilla, koska heidän lämpötilansa kohoaa kolmesta viiteen kertaa nopeammin kuin aikuisilla, People-lehti kertoo.

Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuusneuvoston mukaan keskimäärin 38 alle 15-vuotiasta lasta kuolee vuosittain lämpöhalvaukseen jäätyään ajoneuvoon eri puolilla Yhdysvaltoja. Vuonna 2021 tällä tavalla kuoli 23 lasta.

Teksasin lastensuojeluviranomaisen mukaan viisi lasta on kuollut tämän vuoden aikana lämpöhalvaukseen, kun he ovat jääneet kuumaan autoon liian pitkäksi aikaa.

Source Link is.fi