Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f69dcbeb587f9515c7195127ee0be959, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juniorivalmentajat tarjosivat alaikäisille alkoholia – seura hyllytti – Uutisalue

Juniorivalmentajat tarjosivat alaikäisille alkoholia – seura hyllytti

Kaksi jääkiekkoseura Lahden Pelicansissa juniorivalmentajana työskentelevää henkilöä on hyllytetty Junior-Pelicansin toiminnasta, koska valmentajat ovat tarjoilleet alaikäisille pelaajille alkoholia.

Tapahtumat sijoittuvat koulujen päättymisviikonloppuun viime kesäkuussa Lahdessa.

Seura sai tiedon asiasta tehdyn rikosilmoituksen takia. Seura on vahvistanut asian IS:lle.

IS:n näkemän juniorijoukkueen pelaajien vanhemmille ja toimihenkilöille lähetetyn tiedotteen mukaan Pelicansin hallituksen mielestä valmentajien käytös on ollut täysin sopimatonta.

Alkoholia ei ole tarjottu joukkueen tapahtuman yhteydessä, vaan valmentajien vapaa-ajalla. Seuran mukaan valmentajat eivät ole ostaneet alaikäisille alkoholijuomia. Sen sijaan juotavaa on tarjottu pullon tai tölkin suusta.

Seuran hallituksen mukaan toiminta ei ole hyväksyttävää tai seuran arvojen tai pelisääntöjen mukaista.

Valmentajat ovat saaneet seuralta varoituksen ja ovat vuoden loppuun asti toimintakiellossa kaikesta seuran ja sen joukkueiden toiminnassa.

Source Link is.fi