Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_40da8a26fdb007a2b7962364539767d3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaapo Kakko loisti ykköstähtenä! Kuiva kausi päättyi ryminällä – taiteili komeita maaleja – Uutisalue
Banner Before Header

New York Rangersin Kaapo Kakon tahmeaan alkukauteen paistoi vihdoin valo sunnuntain kotiottelussa paikallisvastus New Jersey Devilsiä vastaan.

Tehot 1+1 tehnyt Kakko valittiin ottelun ykköstähdeksi Rangersin 4–3-rankkarivoitossa.

Tehopisteet olivat Kakolle kauden ensimmäiset. Ennen sunnuntaita hän ehti sivuta NHL-uransa pisintä, kymmenen ottelun tehotonta putkea.

Kakko avasi pistetilinsä toisen erän puolivälissä alustamalla Alexis Lafrenièren 2–1-johtomaalin.

Hetkeä myöhemmin Kakolle avautui loistotilaisuus maalintekoon, mutta vielä tällä kertaa kiekko ei löytänyt verkkoon.

Kolmannen erän alussa Kakko sai vihdoin heitettyä apinan selästään upealla tavalla.

Kakko riisti ensin keskialueella kiekon Ryan Gravesilta ja tempaisi kanadalaispakin pois tieltään. Sen jälkeen suomalaishyökkääjä otti käyttösyötön Ryan Stromelta ja veivasi kiekon ohi maalivahti Mackenzie Blackwoodin vieden Rangersin 3–2-johtoon.

Devils nousi lopussa vielä tasoihin, mutta Kakko kruunasi iltansa upottamalla näyttävän maalin myös rankkarikisassa. Sen voit katsoa tästä.

Ratkaisijaksi nousi lopulta Chris Kreider vasta seitsemännessä parissa.

Tehottomuudesta ja taannoisesta loukkaantumisestaan huolimatta Kakko on säilyttänyt läpi alkukauden pelipaikkansa Rangersin kakkosketjussa Artemi Panarinin ja Stromen rinnalla.

Devilsiä vastaan Kakko sai jääaikaa 20 minuuttia. Tehojen 1+1 lisäksi plus–miinus-lukema oli +2.

Rangers on voittanut 15 ottelustaan yhdeksän ja majailee itäisen konferenssin kärkitaistossa.

Sunnuntain NHL-kierros

Ottawa Senators–Calgary Flames 0–4 (0–1, 0–2, 0–1)

New York Rangers–New Jersey Devils 4–3 vl. (0–1, 2–1, 1–1, 1–0) NY: Kaapo Kakko 1+1

Boston Bruins–Montreal Canadiens 5–2 (0–1, 1–1, 4–0) M: Joel Armia 1+0, Artturi Lehkonen 0+1

Washington Capitals–Pittsburgh Penguins 6–1 (2–1, 2–0, 2–0)

St. Louis Blues–Edmonton Oilers 4–5 (1–1, 1–3, 2–1) E: Mikko Koskinen 35/39 torj.

Anaheim Ducks–Vancouver Canucks 5–1 (1–1, 2–0, 2–0)