Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0553fee5a6925461887965e6a721575a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaapo Kakko pani tuulemaan, veivaili komean maalin – mestari-Rantasen ruoska alkaa lämmetä – Uutisalue

Kaapo Kakko pani tuulemaan, veivaili komean maalin – mestari-Rantasen ruoska alkaa lämmetä

NHL:ssä pelataan viimeisiä harjoitusotteluita ennen tositoimien alkua.

Torstaiaamun kirkkain suomalaisnimi oli New York Rangersin Kaapo Kakko, 21, joka teki kaksi maalia Bostonin verkkoon Rangersin 4–5-tappioon päättyneessä ottelussa.

Avauserän lopussa syntynyt suomalaisen 3–1-maali oli komeaa katseltavaa.

Kakko käänsi nopeasti pelin puolustussiniseltä ja tikkasi läpiajoon. Turkulaisen kädet olivat samettia, ja hän veivasi näyttävästi kiekon rystyltä ohi Jeremy Swaymannin.

Illan toisensa Kakko suti päätöserässä irtokiekosta maaliviivalta sisään.

Rangers pelasi ottelussa käytännössä ykkösmiehistöllään. Kakko pelasi jo viime keväältä tutussa kolmosketjussa, ”Kid Linessa”, yhdessä Alexis Lafrenieren ja Filip Chytilin kanssa.

Jääaikaa suomalainen kellotti 16.28 minuuttia. Vastuuta tuli myös kakkosylivoimassa.

Kakon ketju oli Bostonia vastaan lupaavassa iskussa. Se kirjautti tasakentin pelatessa vaaralliset maalipaikat edukseen 8–4, mikä oli selvästi paras suoritus Rangersin ketjuista.

Kyseessä oli Rangersin toiseksi viimeinen harjoitusottelu ennen kauden alkua. Se kohtaa vielä viikonloppuna paikallisvastuksensa Islandersin.

Kautensa Rangers aloittaa ensi viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Tampa Bayta vastaan. Kakolle alkamassa on NHL-uran neljäs kausi.

Myös hieman kokeneempi mies Turun seudulta venytti verkkoa torstaiaamuna rapakon takana.

Kyseessä oli tietenkin Stanley Cup -mestari Mikko Rantanen, joka upotti Dallas Starsin Denverissä.

Rantanen sivalsi taidokkaalla laukauksella Coloradon 2–1-voittomaalin ajassa 57.42. Ottelu myös päättyi niihin lukemiin.

Coloradon ykkösketju oli suomalaissämpylä: Rantanen–Nathan MacKinnonArtturi Lehkonen. Ykkösketjun suomalaislaiturit ovat olleet harjoituspeleissä kuumina, sillä juuri kaksi päivää sitten Lehkonen ratkoi kahdella maalillaan voiton niin ikään Dallasia vastaan.

Dallas ei pelannut tuoreimmassa ottelussa parhaalla miehistöllään.

Dallas sai kuitenkin hyviä uutisia heti pelin päätyttyä, kun joukkueen nuoren tähden Jason Robertsonin sopimusvääntö tuli päätökseen.

Robertson allekirjoitti Starsin kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen, jonka keskikausipalkka on 7,75 miljoonaa dollaria.

Robertsonin aisapari, ykkösketjun sentteri Roope Hintz aloittaa nyt viimeisen kautensa sopimuksesta, jonka kausipalkka on 3,15 miljoonaa.

NHL-kausi alkaa Suomen aikaa perjantai-iltana kello 21, kun Nashville ja San Jose kohtaavat Prahassa. Samat joukkueet pelaavat uudelleen myös lauantai-iltana.

Pohjois-Amerikassa kausi alkaa ensi viikon tiistaina eli Suomen aikaa varhain keskiviikkoaamuna 12. lokakuuta.

Source Link is.fi