Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_084fd26f335e56e90de2ef757539bbf1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaksi lasta kuoli yliajossa – oikeudenkäynnissä huomio kiinnittyi puun takana lymyilleeseen ex-urheilutähteen – Uutisalue

Kaksi lasta kuoli yliajossa – oikeudenkäynnissä huomio kiinnittyi puun takana lymyilleeseen ex-urheilutähteen

Baseballista tunnetun Scott Ericksonin entistä vaimoa syytetään kahdesta murhasta.

Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä oikeudenkäynti, jossa mielenkiinnon keskipisteeksi on noussut entisen baseballin pelaajan Scott Ericksonin toiminta.

Oikeutta käydään Ericksonin murhista epäiltyä entistä puolisoa Rebecca Grossmania vastaan, mutta Grossmanin tyttären todistuksen vuoksi huomio on kääntynyt myös Ericksoniin.

Vuonna 2020 8- ja 11-vuotiaat veljekset kuolivat yliajossa, josta syytetään Grossmania. Erickson ja Grossman olivat palaamassa autoillaan peräkkäin baari-illan vietosta, kun veljekset jäivät auton alle. Syyttäjät ovat sitä mieltä, että poikiin osui nimenomaan perässä ajanut Grossman. Kaksikon väitetään ajaneen tapahtumahetkellään autoilla kilpaa.

Grossmanin tytär Alexis Grossman saapui onnettomuuspaikalle hetki tapahtuneen jälkeen ja pysähtyneensä paikalle, koska näki äitinsä auton. Hänen käskettiin poistua paikalta.

Tytär väittää nähneensä myös entisen baseballin pelaajan piileskelemässä lähistöllä puskassa. Hän sanoo saaneensa katsekontaktin Ericksoniin.

Hetkeä myöhemmin Erickson olisi tyttären todistuksen mukaan saapunut perheen kotiin ja raivonnut siitä, että Rebecca Grossman ei törmäyksen jälkeen poistunut paikalta.

– Hän vaikutti hyvin vihaiselta ja kiihkeältä. Pystyin haistamaan alkoholin hänen hengityksestään. Hän oli sekaisin. Olin peloissani, Alexis Grossman sanoi.

Alexis Grossmanilta kysyttiin, miksi hän ei kertonut poliiseille heti, että hän näki Ericksonin. Hän vetosi pelkoonsa.

Rebecca Grossmannin puolustuksen väite on, että takana ajaneella kuljettajalla ei ollut mitään tehtävissä, koska poikiin osui ensimmäisenä edessä ajaneen Ericksonin auto. Näkemystä on tukenut tapausta tutkinut onnettomuustutkija Cam Cope.

Useat silminnäkijät sen sijaan ovat olleet sitä mieltä, että poikiin osui perässä ajanut Grossman. Onnettomuustutkija Cope ei ole muuttanut mielipidettään todistajalausuntojen vuoksi.

Los Angeles TImesin mukaan Rebecca Grossmania uhkaa tapauksesta 34 vuoden vankeustuomio.

Scott Erickson pelasi syöttäjänä baseballin MLB:ssä vuosina 1990–2006. Hän voitti sarjan mestaruuden Minnesota Twinsin riveissä vuonna 1991.

Source Link is.fi