Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e0b3db225437ab22d9096081a2b56f20, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kalle Rovanperä ei voi sietää tätä ruoka-ainetta – viskoo leiväntäytteitä ympäri tienpiennarta – Uutisalue

Kalle Rovanperä ei voi sietää tätä ruoka-ainetta – viskoo leiväntäytteitä ympäri tienpiennarta

Rallin hallitseva maailmanmestari puhui YouTube-videollaan inhostaan suolakurkkuja kohtaan.

Rallin maailmanmestari Kalle Rovanperä paljasti uudella YouTube-videollaan, ettei hän voi sietää suolakurkkuja.

Videolla Rovanperä ja hänen kaverinsa autoilevat Valtatietä 9 Jyväskylästä kohti Tamperetta. He ovat matkalla Rovanperän drifting-testeihin.

Rallimestari istuu niin kutsutulla pelkääjän paikalla, kun nälkä iskee. Hän pitelee vasemmassa kädessään täytettyä ruisleipää, joka on kääritty muovikelmuun.

– Kuulin, että jotkut ihmiset oikeasti tykkäävät syödä suolakurkkuja. En tosin ole koskaan nähnyt kenenkään tekevän niin, koska ne ovat todella pahanmakuisia, Rovanperä selvittää englanniksi videolla.

Samassa Rovanperä alkaa kaivaa eväsleipäänsä ja löytää sieltä yhden suolakurkun. Hän heiluttelee säilöttyä elintarviketta kameran edessä ja linjaa:

– Iso ei.

Alleviivatakseen inhoaan suolakurkkuihin Rovanperä liu’uttaa sivuikkunan auki ja viskaisee maastonvihreän paholaisen nopealla ranneliikkeellä kohti tienpientaretta. Auto on koko ajan liikkeessä.

Hetken kuluttua Rovanperä ja takapenkillä kameran kanssa istuva henkilö äkkäävät, että suolakurkku on jättänyt takapenkin lasiin märän läntin. Se naurattaa miehiä.

Videolla näytetään myös toista suolakurkkua, jonka Rovanperä heittää ikkunasta ulos. Toisella kerralla tekniikka on erilainen: hän pitää suolakurkkua suoraksi ojennetussa kädessään ikkunan ulkopuolella ja päästää vasta sitten siitä irti.

Suolakurkut maatuvat.

Rovanperä kilpailee tänä viikonloppuna Puolassa järjestettävässä Drift Mastersin osakilpailussa. Kisat alkavat perjantaina kello 17 karsintakierroksella.

Rallin MM-sarjaa johtava suomalainen kisasi edellisen kerran driftingissä heinäkuussa Alahärmässä. Hän putosi leikistä toisena kisapäivänä.

Rovanperä on kertonut nauttivansa drifting-kisojen rennosta luonteesta.

– Alun perin tämä oli vain hauskanpitoa kavereiden kanssa. Oli kiva ajaa sivuluisussa autolla ja puskea rajoille. Täällä raja on erilainen kuin rallissa – missä se on ja miten se menee. Tunnelma on rennompi, sillä tänne voi lähteä kavereiden kanssa harrastelemaan. Kisahommat ovat vähän eri tasolla. Silloin joutuu jo keskittymään ja vähän ajamaan, hän sanoi Alastarolla heinäkuussa.

Source Link is.fi