Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_089de298a350132afc62390a09d410ab, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Kännykän akku räjähti – siitä alkoi tanskalaisperheen painajainen: ”Kämppämme on asuinkelvoton” – Uutisalue
Banner Before Header

Kännykän akku räjähti – siitä alkoi tanskalaisperheen painajainen: ”Kämppämme on asuinkelvoton”

Tanskalainen pyöräilytähti Jakob Fuglsang haistoi palaneen käryä, kun hän palasi maanantaina harjoituslenkiltä kotiinsa Monacossa.

BT:n mukaan kaikki tapahtui samana päivänä, jolloin hänen ja vaimonsa Louloun piti mennä juhlimaan hääpäiväänsä. Juhlamieli ei ollut illalla huipussaan. Ravintolaillallinen jäi väliin.

37-vuotias pyöräilijä hämmästeli kotiin saapuessaan, miksi heidän talonsa vaaleat seinät olivat muuttuneet suurelta osin pikimustiksi.

Ikävä tapaus sattui talon ollessa tyhjillään. Fuglsang oli pyörälenkillään, vaimo kuntoilemassa, perheen vanhempi lapsi koulussa ja 1,5-kuukautinen vauva lastenhoitajalla.

Kotiin palannutta pyöräilijää odotti olohuoneessa synkkä näky: musta pölypilvi ja pikimustat seinät.

Hän soitti nopeasti vaimolleen.

– Täällä on tilanne päällä, mutta uskon, että asiat järjestyvät, vaimo kertoi miehensä ilmoittaneen.

Syyllinen löytyi perheen keittiöstä. Kahvikoneen ja leivänpaahtimen välistä.

Verkkovirtaan jäänyt kännykän laturi oli ottanut ja räjähtänyt. Se oli tuottanut mustan savupilven, joka imeytyi kaikkien niiden huoneiden seiniin, joiden ovet olivat kutsuvasti auki.

–Ryntäsin puhelun jälkeen heti kotiin. Olin shokissa, kun näin, mitä oli tapahtunut. Juuri nyt ei olisi saanut olla tällaisen aika, kun meillä on kaksi pientä lasta ja uusi koirakin, Loulou Fuglsang sanoi.

Hän kiitteli perheen onnea siitä, että lastenhuoneiden ja vanhempien makuuhuoneen ovet olivat kiinni ja säilyivät savuvaurioilta.

– Mutta emme voi käyttää keittiötämme ja olohuonettamme mustan pölyn takia. Kämppämme on asuinkelvoton.

Fuglsangit ovat asuneet ystäviensä luona ja odottaneet, että siivousyhtiö pyyhkii pois muistotkin mustista jäljistä.

Loulou Fuglsang kertoi, että räjähdys tapahtui heidän seitsemäntenä hääpäivänään.

– Sanotaan, että seitsemäs vuosi naimisissa on se vaikein. Toistaiseksi meillä ei ole ollut ongelmia parisuhteessamme. Joka tapauksessa tämä oli ehdottomasti kauhein hääpäivä koskaan.

Source Link is.fi