Banner Before Header

Kanye Westin uusi suhde kariutui pikavauhtia – taustalla harvinaisen omituinen somesoppa

Vasta muutamia viikkoja sitten rapmuusikko Kanye West, 44, poseerasi ylpeänä uusi rakas rinnallaan, mutta nyt päätä pahkaa suhteeseen heittäytyneen kaksikon kerrotaan jo eronneen. Kanye Westin ja Julia Foxin erosta uutisoi Daily Mail.

Lehtitietojen mukaan kaksikko ehti seurustella vuodenvaihteesta.

Erouutinen tulee pian sen jälkeen, kun tarkkasilmäiset someseuraajat huomasivat 32-vuotiaan Julia Foxin poistaneen Instagramista kaikki yhteiskuvansa Kanye Westin kanssa. Foxin edustaja vahvisti pikavauhtia levinneen erohuhun Fox Newsille.

– Julia ja Kanye pysyvät hyvinä ystävinä ja yhteistyökumppaneina, mutta he eivät ole enää yhdessä, Foxin edustaja totesi.

Foxin lausunto pamahti julkiseksi vain vuorokausi sen jälkeen, kun Kanye West oli mesonnut sosiaalisessa mediassa hänen ex-vaimonsa Kim Kardashianin uudelle puolisolle, koomikko Pete Davidsonille.

Hämyisessä somesopassa West muun muassa jakoi hänen ja Davidsonin välisiä yksityisviestejä, joissa West muun muassa kielsi koomikkoa tapaamasta hänen ja Kardashianin lapsia.

– Katsokaa nyt tätä mul**ua, West kirjoitti Davidsonista ja Kardashianista jakamansa kuvan yhteydessä.

Hän on sittemmin poistanut ison osan someen suoltamastaan materiaalista.

Somemyrskyn aikana Julia Fox valitsi oman puolensa tykkäämällä Kim Kardashianin Instagram-julkaisusta. Seuraavaksi hän ilmoitti jo eroavansa Westistä.

Kanye West ja Julia Fox edustivat yhdessä Pariisissa tammikuussa 2022

Pitkään aviossa olleiden Kim Kardashianin ja Kanye Westin virallinen avioeroprosessi alkoi lähes vuosi sitten, mutta tilanne on edelleen tulenarka, eikä siitä puutu hurjiakaan käänteitä. Helmikuun alussa West muun muassa syytti ex-vaimoaan ”kidnappauksesta”.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Kardashian ei sometietojen mukaan kertonut ex-miehelleen lapsensa syntymäpäiväjuhlien tapahtumapaikkaa. Joidenkin lähteiden mukaan West ja Kardashian olisivat alun perinkin sopineet kaksista eri syntymäpäiväjuhlista tyttärelleen.

Lue lisää: Kanye Westiltä jälleen hurjia väitteitä ex-puolisostaan: syyttää Kim Kardashiania tyttärensä ”kidnappauksesta”

Kardashian ja West ehtivät olla naimisissa lähes seitsemän vuoden ajan. Heillä on neljä yhteistä lasta: 8-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago ja 2-vuotias Psalm.

Source Link is.fi