Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f66f81040d36cc38dc91434a288e8a32, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Rita Niemi-Manninen jyrähtää vanhemmille – suora­sanainen Instagram-päivitys julki – Uutisalue
Banner Before Header

Rita Niemi-Manninen jyrähtää vanhemmille – suora­sanainen Instagram-päivitys julki

Rita Niemi-Mannista huolettaa, että jotkut vanhemmat käyttävät lapsiaan ”sylkykuppeina”.

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen on julkaissut painavan puheenvuoron vanhemmuudesta Instagramissa. Hän kertoo päivityksessään, miten tärkeää vanhempien on rakastaa lastaan ehdoitta, niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

– Mutta miksi se on kuitenkin joillekin niin vaikeata? Miksi aikuiset käyttävät näitä pieniä viattomia pelinappuloina, sylkykuppeina, heittopusseina… you name it. Miksi on niin vaikeaa olla rakastava ja turvallinen aikuinen? Niemi-Manninen ihmettelee kuvatekstissä.

Hänen mielestään vanhemman omat ongelmat, kuten väsymys, stressi tai oma rikkinäisyys, eivät oikeuta kohtelemaan lasta huonosti.

– Kun susta tulee äiti, isä, huoltaja, vanhempi, se tuo mukanaan vastuun. Sun pitää olla turvallinen ja luotettava aikuinen, jolta lapsi saa ehdotonta rakkautta. Kaikissa elämäntilanteissa. Ei ole muita vaihtoehtoja, Niemi-Manninen jyrähtää.

Hän toivoo, että vanhemmat ja vanhemmiksi tulevat pysähtyvät pohtimaan asiaa. Hän haluaa, etteivät vanhemmat vedä lasta mukaan ”omaan kurjuuteensa”.

– Olethan aikuinen ja hoidat ongelmasi hajottamatta pientä ihmisen alkua. Ja rakastathan ehdoitta? Niemi-Manninen kirjoittaa.

Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ovat yhden lapsen vanhempia. Kuva: Veera Korhonen

Julkaisussa on kaksi kuvaa, joissa Niemi-Manninen poseeraa yhdessä aviomiehensä Aki Mannisen ja pariskunnan tyttären Donnan kanssa. Donna on nykyään 4-vuotias, mutta julkaisun kuvat ovat lapsen taaperoajalta.

Manninen komppaa vaimonsa sanoja kommenttikentässä.

– Joka sana totta, hän kommentoi liekki- ja sydänemojin kera.

Monet Niemi-Mannisen seuraajat ovat niin ikään kommentoineet olevansa samaa mieltä.

– Niin hyvin kirjoitettu, samaa mieltä sun kanssa. Lapsi ansaitsee aina vain parasta itselleen.

– Hieno kirjoitus. On helppo rakastaa, jos on halua. Lapset ovat lahja.

Source Link is.fi