Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3ff212ff64e177ed5ac178ebe7b7e14e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
HS: Sami Saikkonen selittää nyt heittoaan ”poistetuista silmistään” – tämä on totuus – Uutisalue
Banner Before Header

HS: Sami Saikkonen selittää nyt heittoaan ”poistetuista silmistään” – tämä on totuus

Sami Saikkosen taannoinen vitsi päätyi julkisuuteen. Nyt hän selventää asiaa Helsingin Sanomille.

Tanssija, koreografi ja lentäjä Sami Saikkonen, 57, kertoo Helsingin Sanomille eri operaatioista, joita hänelle on tehty vuonna 2021 tapahtuneen lento-onnettomuuden jälkeen. Onnettomuudessa Saikkosen ystävä menehtyi, ja Saikkonen itse loukkaantui vakavasti.

Aiemmin Saikkonen kertoi hänelle tehdyistä operaatioista myös Ylelle.

– Kuulin myöhemmin, että minulta oli otettu silmät pois päästä. Ne olivat kai jossakin mukissa siinä vieressä, Saikkonen totesi Ylen haastattelussa.

Myös Ilta-Sanomat uutisoi kyseisestä lausahduksesta. Nyt Saikkonen kertoo HS:lle, että hän vitsaili.

– Se oli läppä, mutta päätyi juttuun. Todellisuudessa niitä jotain kiinnityksiä kai vähän höllennettiin silmänpaineiden tasaamiseksi, hän toteaa HS:lle.

Lisäksi Saikkonen kertoo HS:lle esimerkiksi nenästään, joka oli aikoinaan murtunut jääkiekossa. Nenä on nyt suorempi, kiitos onnettomuuden jälkeen tehdyn leikkauksen.

Syyskuussa 2021 sattuneen onnettomuuden jälkeen Saikkonen vietti sairaalassa yhtäjaksoisesti 2,5 viikkoa. Hänen kasvoilleen tehtiin kaksi leikkausoperaatiota, joista toista hän pääsi odottamaan kotioloihin. Toista leikkausta seurasi vielä viikon sairaalajakso. Saikkosen kasvojen keskiosa on rakennettu käytännössä uudelleen titaanista.

– Oli hyvä tsägä, kun säilyi alaleuka ja hampaat ehjinä. Vain yksi paikka irtosi, se löytyi henkitorvesta kuulemma, Saikkonen kertoi IS:lle lokakuussa 2021.

Source Link is.fi