Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_628483575c5e941eaa876e5a2fa7b1ab, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Kärppien kotiottelussa taas ikävän tuttu ongelma – ”Ei me tässä aleta pelaamaan” – Uutisalue

Kärppien ja Jukurien välisessä ottelussa vietettiin taukoa, kun Raksilan kaukalon jää rakoili.

Jää saatiin Oulussa sittemmin kuntoon, ja ottelu pääsi jatkumaan. Jukurit sai heti toisen erän alkuun ylivoiman ja rokotti armotta pitkän tauon jälkeen kaventamalla pelin 1–2:een.

Tv-kuvien perusteella jään alla olevien LED-valojen johdot näkyivät ja jäässä oli iso railo. Tuomaristo ja kenttähenkilökunta kunnostivat jäätä.

Railon ympärillä parveili joukko kummankin joukkueen pelaajia tarkastelemassa tilannetta.

Tuomaristo ja pelaajat totesivat aluksi, ettei jää ole turvallinen pelata.

– Ei me tässä aleta pelaamaan, toinen ottelun päätuomareista sanoi C Moren lähetyksessä.

Joukkueet siirtyivät pukusuojiin ja kenttämestarit ryhtyivät jäädyttämään rikkoutunutta jäätä.

Oulussa painittiin saman ongelman kanssa viime vuoden pudotuspeleissä, kun Kärpät pelasi Ilvestä vastaan. Tuolloin ottelu jouduttiin keskeyttämään kokonaan ja pelaamaan seuraavana päivänä.

Muokattu kello 18.35: lisätty tieto jään korjauksesta ja ottelun jatkumisesta.