Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d1825d11701ce49eb1686e6732381584, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kehonrakentajan olkapää turposi karmean näköisesti – sairaalassa tilanteen hätkähdyttävä vakavuus paljastui – Uutisalue

Kehonrakentajan olkapää turposi karmean näköisesti – sairaalassa tilanteen hätkähdyttävä vakavuus paljastui

Frank McGrath kertoo traumaattisesta kokemuksestaan.

Hyvin suosittu kanadalainen kehonrakentaja Frank McGrath on avautunut IFBB AMA -YouTube kanavan haastattelussa hyvin vakavista terveysongelmista, jotka olivat viedä häneltä hengen marraskuussa.

Terveysongelmat eivät sinänsä ole McGrathille mitään uutta. Hän syntyi ilman toista munuaista, ja siihen yhdistettynä kehonrakennuselämä testosteronipiikkeineen on ottanut koville. Edelliset kaksi vuotta McGrath on käynyt dialyysihoidoissa, mutta kilpailu-uransa jo lopettanut mies on silti jatkanut rajua treenaamista mahdollisuuksien mukaan vanhaan malliin. Marraskuussa hankala elämäntapayhdistelmä oli osoittautua kohtalokkaaksi.

McGrath oli kärsinyt huonosta voinnista ja ruokahalun puutteesta jo tovin, mutta tilanne alkoi kärjistyä, kun hänen olkapäänsä turposi ja kipeytyi testosteronipiikin ottamisen jälkeen.

Kehonrakentaja meni sairaalaan näyttämään olkapäätään ja julkaisi reissulta Instagram-videon, jossa esitteli todella pahaan kuntoon mennyttä kättään.

Lääkärit totesivat, että McGrathin olkapäähän oli muodostunut massiivinen verenpurkauma ja passittivat hänet kotiin odottamaan maanantaita, jolloin olkapää oli tarkoitus tyhjentää verestä.

Kotona McGrathin vointi romahti.

Pahoista mahakivuista ja huonovointisuudesta kärsinyt järkäle oli lopulta niin surkeassa kunnossa, että menetti tajuntansa vessareissulla. Sänkyyn raahauduttuaan McGrath suostui viimein ambulanssin soittamiseen, ja hänet kiidätettiin tutkimuksiin. Niissä paljastui, että lähtö oli tehty todellakin viime tipassa.

Sairaalassa McGrathin verenpaine oli hälyttävän matalalla, ja hän sai heti kaksi pussia lisäverta. McGrath pelkäsi kuolevansa.

– Tunsin, kuinka olin hiipumassa pois. Olin aivan sekavana. On vaikea kuvailla, millaista on, kun elämä tuntuu valuvan pois kehosta, McGrath kuvailee.

Hän sanoo lääkärin vahvistaneen, että tilanne oli ollut hengenvaarallinen.

Dramaattisen romahduksen juurisyy selvisi tarkemmissa tutkimuksissa. Dialyysihoitojen takia verenohennuslääkkeitä syövän miehen veri oli päässyt aivan liian ohueksi. Hänen vatsastaan ja ruokatorvestaan löytyi useita haavaumia, joiden takia McGrath oli kärsinyt tietämättään merkittävästä sisäisestä verenvuodosta. Samasta syystä johtui myös olkapään turpoaminen, kun piikityksestä tullut reikä suoneen ei päässyt hyytymään.

McGrath ottaa ison osan ongelmistaan omalle niskalleen. Hän ei ollut käynyt säännöllisissä verikokeissa, joita verenohennuslääkkeitä ottavalle suositellaan.

– Käykää verikokeissa, se on yksinkertaista. Ei kannata olla laiska. Tämä ei koske pelkästään kehonrakentajia vaan yleisestikin terveyttä. Jos on epämääräinen tai huono olo, käykää selvittämässä, mistä on kyse, Mcgrath kannustaa.

McGrath niitti 2000-luvun alussa mainetta kanadalaisissa kehonrakennuskisoissa ja nousi sittemmin suursuosioon useiden alan isojen tuotebrändien mainoskasvona. Hänellä on tätä nykyä Instagramissa hulppeat 544 000 seuraajaa.

Source Link is.fi