Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_05959fae8b0a407227d65d84757f5595, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Kloppin nuoriso vastaan siniset miljonäärisurkimukset” – asiantuntija taivasteli siipirikkoisen Liverpoolin cup-voittoa – Uutisalue

”Kloppin nuoriso vastaan siniset miljonäärisurkimukset” – asiantuntija taivasteli siipirikkoisen Liverpoolin cup-voittoa

Liverpool voitti kymmenennen Englannin liigacupin mestaruutensa, kun se voitti loppuottelussa Chelsean 1–0.

Liverpoolin Conor Bradley ja Cody Gapko juhlivat Englannin liigacupin mestaruutta.

Liverpoolin Conor Bradley, 20, ja Cody Gapko, 24, juhlivat Englannin liigacupin mestaruutta. Kuva: Sebastian Frej / Getty Images

Trent Aleksander-Arnold, Alisson, Stefan Bajcetic, Diogo Jota, Curtis Jones, Joel Matip, Darwin Nunez, Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Thiago.

Liverpool lähti Englannin liigacupin sunnuntaiseen loppuotteluun Chelseaa vastaan hankalista lähtökohdista, sillä yli puolet sen avauskokoonpanon pelaajista on loukkaantuneena.

Lisäksi keskikentän Ryan Gravenberch loukkaantui ottelun 28. minuutilla.

Valioliigan kärkijoukkue voitti kuitenkin kauden ensimmäisen pokaalin, kun kapteeni Virgil van Dijk puski ottelun ainoan maalin Kostas Tsimikasin kulmapotkusta jatko-ottelussa, kun peliä oli takana 118 minuuttia.

Liverpoolilla oli ottelun lopussa kentällä kolme alle 20-vuotiasta pelaajaa: Jayden Danns (18 vuotta), Bobby Clark (19) ja James McConnell (19).

Viimeistä kauttaan Liverpoolia valmentava Jürgen Klopp hehkutti ottelun jälkeen, että palkinto oli hänen uransa erityisin.

– Tapahtumat olivat ihan hulluja. Joukkueemme oli täynnä rohkeita akatemiapelaajia. Tämä on uskomatonta. Olen niin ylpeä ollessani osa tätä. Vau! Klopp tunnelmoi Sky Sportsille.

– Emme ehkä näe tällaista jalkapallossa enää koskaan. Ilmeisesti nuorten kanssa ei voiteta palkintoja, en tiennyt sitä. Olen valtavan ylpeä.

Liverpoolin Virgil van Dijk ja Caoimhin Kelleher juhlivat Englannin liigacupin voittoa.

Liverpool-toppari Virgil van Dijk puski ratkaisun. Kuva: Visionhaus/Getty Images
Liverpoolin pelaajat saivat Liigacupin mestaruusmitalit kaulaan.

18-vuotiaat Lewis Koumas, Jayden Danns ja 16-vuotias Trey Nyoni juhlivat liigacupin mestaruutta. Kuva: Sebastian Frej / Getty Images

Chelsea pelasi ottelussa nimekkäämmällä kokoonpanolla. Seura on Todd Boehlyn omistuksessa hankkinut pelaajia, etenkin nuoria, yli miljardilla eurolla.

Asetelma rahaseurana tunnetun Chelsean ja loukkaantumisista kärsivän Liverpoolin välillä sai Sky Sportsin kommentaattorin Gary Nevillen kierroksille.

– Lisäajalla ottelun kuva oli Kloppin nuoriso vastaan siniset miljardöörisurkimukset. Minulla ei riitä myötätuntoa Chelsealle. Päävalmentaja Mauricio Pochettinon pelaajat kutistuivat silmiemme edessä.

– Chelsean pelaajat tulevat katumaan jatko-ottelua pitkään. He pelasivat varsinaisen ottelun hyvin ja olivat vähän epäonnisia. Olen todella pettynyt joukkueen suoritukseen jatko-ottelussa. Ei noin voi peruutella, etenkään kun Liverpoolilla oli noin paljon nuoria kentällä.

Chelsean Pochettino piti Nevillen sanomisia epäreiluina. Ottelun loppuhetkillä Liverpoolin kentällä olevien pelaajien keski-ikä oli 24,1 ja Chelsealla 22,6.

– En tiedä miten kuvailla tätä, mutta olen ylpeä pelaajista. He yrittivät kovaa. Olemme aidosti nuori joukkue, eikä sitä voi verrata Liverpooliin, koska heillä oli lopussa pari teini-ikäistä kentällä.

Liigacupin mestaruus oli Liverpoolille kymmenes.

Source Link yle.fi