Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1c9c827f5c0a46e4871531de196d7409, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Kobrat haki yllätysvoiton Seagullsista – Uutisalue

Kobrat haki yllätysvoiton Seagullsista

Helsinki

Kobrat tuotti liigaa johtaneelle Helsinki Seagullsille kauden ensimmäisen kotitappion. Pisteet lähtivät Lapualle tuloksella 79–67.

Kobrat otti pelin haltuunsa toisella neljänneksellä. Seagulls nousi tasalukemiin kolmannen jakson alussa, mutta ei pystynyt uhkaamaan tiukemmin vierasvoittoa.

–  Täytyy ihailla äijiemme eforttia. Menimme ryminällä ja pystyimme puolustamaankin paremmin kuin kertaakaan, kehui Kobrien valmentaja Ville Turja.

Vain seitsemällä miehellä pelanneesta Kobrista Christian Lutete teki 22 pistettä. Tuukka Kotti nosti Seagullsille 17 pistettä.

Karhu Basket kärkeen

Kauhajoen Karhu Basket nousi yksin sarjataulukon kärkeen, kun se haki Lahti Basketballista vierasvoiton 83–70.

Karhu Basket tyrmäsi kotijoukkueen nopeasti vietyään ensimmäisen viisiminuuttisen 18–2 ja ensimmäisen jakson 25–6. Lahti voitti kolmannen jakson, mutta ei pystynyt enää nousemaan voittokamppailuun.

Cameron Jones teki Karhu Basketille 22 pistettä ja Admon Gilder saman verran isännille.

Kouvot jatkoi voittokulkua

Kouvot piti asemansa liigan kärkikolmikossa, kun se haki Tampereen Pyrinnöstä vierasvoiton 104–98. Pyrintö kärkkyi voittoa vielä viimeisellä minuutilla, mutta Kouvot teki viimeiset voittoon vieneet korit.

Viidennen peräkkäisen voiton ottaneesta Kouvoista Deshon Taylor teki 21 pistettä. Osku Heinonen pussitti Pyrinnölle 22 pinnaa.

Vilpas palasi voittajaksi

Neljä edellistä peliään hävinnyt Salon Vilpas palasi voittokantaan, kun se kukisti Katajan Joensuussa 95–74.

Myös Vilpas iski tyrmäysalun, kun se voitti ensimmäisen jakson peräti 34–8. Kataja voitti toisen jakson 33–17, mutta kiri ei kantanut seitsemää pistettä lähemmäs.

Marcus Lovett teki Vilppaalle 20 pistettä ja Markel Crawford Katajalle 29.

KTP-Basket haki Bisons Loimaasta vierasvoiton 77–60. Bisons johti pelin puolivälissä 35–30, mutta KTP vei kolmannen jakson 22–8 ja otti pelin hallintaansa.

Urald King ja Richard Williams heittivät vieraille 18 pistettä mieheen. Zach Thomas nousi Bisonsin tehomieheksi 26 pisteellä.

Korisliigan alkusarja on nyt puolivälissä. 22 kierroksen jälkeen sarja jakaantuu helmikuun alussa kuuden joukkueen ylempiin ja alempiin jatkosarjoihin.