Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8ed56f5e175f0c40bb9c3b4e63c26220, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kohutun venäläiskuljettajan ralli päättyi ennen kuin ehti alkaakaan – Uutisalue

Kohutun venäläiskuljettajan ralli päättyi ennen kuin ehti alkaakaan

Suuren kohun alla MM-ralliin valmistautuneen venäläiskuljettaja Nikolai Grjazinin ralli on ohi ennen kuin se ehti alkaakaan. Grjazin pyöräytti Skoda Fabiansa torstaiaamun testierikoiskokeella katon kautta ympäri.

Grjazin ja hänen kartanlukijansa Konstantin Aleksandrov eivät loukkaantuneet tilanteessa, mutta auton turvakaari vaurioitui siinä määrin, ettei illalla alkavaan Jyväskylän MM-ralliin starttaaminen ole mahdollista, kertoo WRC.

Venäläisten osallistuminen Suomen MM-ralliin on herättänyt runsaasti keskustelua. Heidän sulkemistaan kilpailusta ovat vaatineen muun muasssa urheiluministeri Petri Honkonen, oppositiojohtaja Petteri Orpo sekä rallin pääsponsori Secto.

Rallin järjestävä AKK Sports Oy ei kuitenkaan voi venäläisten osallistumista estää, vaan päätös on kansainvälisen autoliiton FIAn. FIAn päätöksen mukaan venäläiset voivat osallistua ilman kansallisuustunnuksia.

Grjazinin ja Aleksandrovin poisjäännin myötä kilpailussa on yhä mukana yksi venäläiskuljettaja, Rally5-luokassa ajava Vitalii Antonov hollantilaiskartturin Christiaan van der Riesenin kanssa.

Jyväskylän MM-ralli käynnistyy Harjun erikoiskokeella kello 19.08.

Source Link is.fi