Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_33a036b5be80559a5ff51511d97221bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kojelauta­kamera tallensi dramaattisen videon Taiwanin maan­järistyksistä – Uutisalue

Kojelauta­kamera tallensi dramaattisen videon Taiwanin maan­järistyksistä

Taiwanin suuressa maanjäristyksessä kolme ihmistä on kuollut, kun alas putoavat kivet ovat osuneet heidän ajamiinsa autoihin.

Taiwanissa koettiin keskiviikkona maan suurin maanjäristys 25 vuoteen. Viranomaisten mukaan maanjäristys on vaatinut 10 kuolonuhria ja loukkaantuneita on yli 1 000, uutistoimisto Reuters kertoo. Jälkijäristykset ovat jatkuneet torstaina.

Sosiaalisessa mediassa leviää dramaattinen video Taiwanin järistyksistä.

Videossa auton kojelautakamera kuvaa edessä olevaa autoa, ja autot näyttävät ajavan mäkeä ylöspäin. Hetken kuluttua molemmat autot pysähtyvät, kun maa alkaa järistä.

Tämän jälkeen edessä oleva auto ryhtyy peruuttamaan, kun kivenmurikoita alkaa vieriä mäkeä alaspäin.

Seuraavaksi edessä olevaa autoa kohti putoaa valtava kivenmurikka, joka murskaa auton ja pyyhkäisee sen pois ajoradalta.

Autoa kuvannut kuski ryhtyy peruuttamaan väistäen itsekin suuren kiven juuri ja juuri. Videossa näkyy, kuinka kiviä lentelee ajoradalle nopealla vauhdilla.

Videosta ei selviä, mitä kiven murskaaman auton kuskille tapahtui.

Järistyksen voimakkuus oli Japanin ilmatieteenlaitoksen mukaan 7,7.

Kuolonuhreista kolme oli ajamassa autoa, joihin osui vieriviä kiviä. Lisäksi kolme kuollutta joutui kivivyöryn alle ollessaan patikoimassa ja yksi on kuollut kaivoksessa.

Järistys on myös vaurioittanut useita taloja.

Source Link is.fi