Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e80f2edfa387b0b62e185ed4ce95d78e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kommentti: Isot kohtasivat ja kliinisempi voitti – tämän ison asian Nuoret Leijonat oppi – Uutisalue

Kommentti: Isot kohtasivat ja kliinisempi voitti – tämän ison asian Nuoret Leijonat oppi

Edmonton, Kanada

Kisaisäntä Kanada osoitti vaarallisuutensa Nuoria Leijonia vastaan A-lohkon päätösottelussa.

Suomi tuli otteluun väkevästi, mutta erinomainen alku ei näkynyt tulostaululla maalin muodossa, mikä söi Nuorten Leijonien peliä. Lisäksi on annettava kunniaa vaahteralehtien kliiniselle viimeistelylle.

Tappiosta huolimatta Kanada-ottelu opetti leijonalaumalle tärkeän seikan: Kanada on täysin voitettavissa oleva joukkue.

Kanadalaispelaajat lauloivat kaanonissa median eteen astellessaan, etteivät he pelanneet parhaalla tasollaan. Eivät pelanneetkaan, mutta sama koskee Nuoria Leijonia.

Sinivalkoisten ylivoima oli turnauksen kolmessa ensimmäisessä ottelussa häikäisevää, mutta Kanadaa vastaan tilanne oli täysin toinen. Rytmitykset eivät osuneet kohdilleen, kiekon kontrolloitu tuominen alueelle sakkasi ja viimeistely oli kehnoa, vaikka yksi osuma miesylivoimalla syntyikin.

Suomalaispelaajien ilmeet toimittajien tentattavaksi astellessa olivat kuin sarjakuvista, joissa hahmoilla on huono päivä. Naamat olivat happamia, mutta elekieli ryhdikäs.

Päävalmentaja Antti Pennanen sanoi ottelun jälkeen, että pelaajia ärsytti. Siltä suomalaisnuoret näyttivätkin.

Tappajankatseiset suomalaiset syövät Saksan omassa puolivälierässään varsinaisen välierän alkuruoaksi. Saa ottaa talteen.

Suomen mestaruusjuna on edelleen raiteillaan. Tappio Kanadalle oli vain kolhu vaunun kyljessä.

Ai niin, pienenä loppuhuomiona: oletko katsonut Connor Bedardin pelaamista tässä turnauksessa? Jos et, suosittelen.

17-vuotiaan klopin laukaus on kuin elokuvista. Tai oikeastaan vielä parempi. Vapise, Auston Matthews, täältä tulee Bedard.

Sama mikä NHL-joukkue hänet onnistuu nappaamaan ensi kesänä, ostan kyseisen pelipaidan alta aikayksikön.

Source Link is.fi