Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c56472b8a769d24c192c0629295719bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Koraanin polttamisesta puhkesi väkivaltainen mellakka Malmössä – Uutisalue

Koraanin polttamisesta puhkesi väkivaltainen mellakka Malmössä

Poliisin valvonnasta huolimatta tunnelma paikalla oli levoton.

Ruotsin Malmössä poliisi pidätti sunnuntaina kaksi ihmistä väkivaltaisen mellakan puhjettua mielenosoituksessa, jossa poltettiin Koraania. Lisäksi kymmenkunta ihmistä otettiin kiinni.

Mielenosoituksen oli järjestänyt aiemmista Koraanin polttamisistaan tunnettu Salwan Momika. Mielenosoituksessa oli paikalla noin 100–200 ihmistä.

Poliisin valvonnasta huolimatta tunnelma paikalla oli levoton. Koraania polttanutta Momikaa ja toista miestä heitettiin muun muassa kivillä ja pulloilla, kertoi uutistoimisto TT:n paikalla ollut kuvaaja. Useat ihmiset yrittivät myös päästä poliisien ohi.

Momika on toistuvasti polttanut Koraaneja julkisesti Ruotsissa. Toiminta on osaltaan johtanut siihen, että Ruotsin turvallisuustilanne on heikentynyt dramaattisesti.

Source Link is.fi