Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1ac8070e0c8fe0c47f91937f872beb22, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Krista Tervo julkaisi poikkeuksellisen kuvan – muistutti seuraajiaan bikini­otoksella tärkeästä asiasta – Uutisalue

Krista Tervo julkaisi poikkeuksellisen kuvan – muistutti seuraajiaan bikini­otoksella tärkeästä asiasta

Moukarinheittäjä Krista Tervo, 24, kertoi kuulumisiaan tuoreessa Instagram-päivityksessä. SE-nainen visasi moukarin viime viikolla yli 70 metriin Lappeenrannan GP-kisoissa, minkä jälkeen hän vaihtoi hetkeksi vapaalle ennen ensi viikonlopun Suomi–Ruotsi-maaottelua.

– Viikko möksällä vierähti siivillä saunomisen, uimisen sekä perusmökkihöntsäilyn merkeissä, Tervo kirjoitti tuoreen julkaisunsa kuvatekstissä.

Otoksessa Tervo istuu bikineissä laiturilla. Taustalla avautuu kaunis, kesäinen maisema.

Tekstin yhteyteen hän on liittänyt aihetunnisteet miä, relax ja mörssäri.

Tervo pohti päivityksessä sitä, miten levon merkitys unohtuu helposti keskellä kiireistä arkea. Moukarinaisen kesää ovat rytmittäneet ensin MM- ja sitten EM-kisat, mutta nyt hänelläkin on ollut hetki aikaa haukata happea.

– Tällä viikolla on pitkästä aikaa ollut ihanan rento ja rauhallinen fiilis, Tervo kirjoitti.

Lopuksi hän antoi seuraajilleen vielä tärkeän neuvon:

– Muistakaa siis kaikki oikeasti ottaa aikaa myös itsellenne.

Tervon tuore Instagram-päivitys poikkeaa suuresti hänen aiemmistaan. Ennen hän on julkaissut kuvia pääosin kisareissuilta ja urheilukuulumisista, mutta nyt hän raotti seuraajilleen arkea urheilun ulkopuolelta.

Tervo pamautti moukarinheiton Suomen ennätyksen 74,40 maaliskuussa Portugalissa.

Kesän arvokisoissa heittäjä ei kuitenkaan yltänyt parhaimpaansa. Eugenen MM-mittelöistä käteen jäi kymmenes ja Münchenin EM-kisoista kahdeksas sija.

Source Link is.fi