Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ce83c9ae52026b512e73230d9e3ae36a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Kuva: Juoksija hakattiin rajuun kuntoon juuri ennen kilpailua – verta sylkeneen tähden tulos ällistyttää – Uutisalue

Ranskalainen pikajuoksija Wilfried Happio koki varmasti elämänsä erikoisimman kisapäivän sunnuntaina.

400 metrin aituri lämmitteli radalla ja valmistautui Ranskan mestaruuskisojen finaaliin. Pahaa aavistamaton urheilija joutui kuitenkin pahoinpidellyksi vain noin 20 minuuttia ennen kisan alkua, kertoo RMC Sport.

Ranskalaismedian mukaan tuntematon mies hyökkäsi ranskalaisurheilijan kimppuun ja pahoinpiteli tämän verille. Hyökkääjä uteli Happiolta tämän henkilöllisyyttä ja saatuaan varmistuksen, että kyseessä on 23-vuotias Happio, mies heittäytyi juoksijan päälle.

Edes pahoinpitely ei estänyt Happion mestaruuttta.

Mies taltutettiin ja pidätettiin poliisin saavuttua paikalle.

Vain hetki ennen kilpailun alkua aiturin nenä vuosi ja tämä sylki verta. Lisäksi hänen silmänsä oli peitetty.

Shokeeraavasta tilanteesta huolimatta Happio kykeni uskomattomaan suoritukseen: hän voitti Ranskan mestaruuden ja alitti Eugenen MM-kisojen tulosrajan.

Mestaruus irtosi tuloksella 48,57. Eugenen MM-kisaraja on 48,90.

Shokissa ollut Happio ei halunnut kommentoida tilannetta kilpailun jälkeen.

– Olen vain iloinen, että onnistuin. Kisan aikana tuntui hyvältä, aituri sanoi L’Equipe-lehden mukaan.

Tuoreen Ranskan mestarin valmentaja Olivier Vallaeys ei ollut yhtä tyyni kuin suojattinsa.

– Tämä on yksi iso sotku. Skandaali. Olen sanaton. Onneksi Wilfried on kunnossa, hän puhisi.