Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8db898387e796f252785f95f00ea9bd2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuvat: Huuhkajien vastustaja Ranska lähti hotellilta kohti Olympiastadionia – Uutisalue

Kuvat: Huuhkajien vastustaja Ranska lähti hotellilta kohti Olympiastadionia

Helsingin Hakaniemenrannassa sijaitsevassa Hilton-hotellissa majoittuva Ranskan joukkue on lähtenyt kohti Olympiastadionia, missä joukkue kohtaa Huuhkajat MM-karsintojen viimeisessä ottelussa alkaen klo 21.45.

Joukkueella oli varattuna ruokailu hotellissa, minkä jälkeen pelaajat siirtyivät bussiin ja kohti stadionia.

Hotellin ulkopuolella päivysti ryhmä innokkaita futisfaneja ja paikalla oli lukuisia järjestysmiehiä turvaamassa pelaajien liikkumista.

Ranska on jo varmistanut paikkansa kisoissa ja sen oletetaan tekevän muutoksia kokoonpanoonsa lauantain ottelun jälkeen. Le Parisien -lehden mukaan Moussa Diaby, Aurelien Tchouameni, Lucas Digne, Leo Dubois ja Kurt Zouma noussevat avaukseen.

Hallitsevan maailmanmestarijoukkueen pelaajat ottivat maanantai-iltana tuntumaa Olympiastadionin nurmeen ja heidän ilmeistään näki, että Helsingin pikkupakkanen ei miellyttänyt. Ranskan kannalta pelipäivän olosuhteet ovat paremmat, sillä lämpötila on pelipäivänä miellyttävämpi.

Lue lisää: Ranskan supertähti parahti tuskallisesti Suomen säätä – ”Ooo, onpa kylmä!”

Source Link is.fi