Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_30323cddec2329464295c8a6996828a4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Kyseenalainen rangaistuspotku näytteli isoa roolia Mestarien liigassa – Uutisalue

Kyseenalainen rangaistuspotku näytteli isoa roolia Mestarien liigassa

Mestarien liigassa pelattiin tiistai-iltana neljännesvälieriä.

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierävaihe jatkui tiistai-iltana, kun PSV Eindhoven kohtasi Dortmundin ja Inter Atletico Madridin.

Inter voitti oman kotiottelunsa 1–0, PSV:n ja Dortmundin ottelu päättyi tasan 1–1.

Kummankin otteluparin ratkaisua saadaan jännittää toisiin osaotteluihin, sillä selviä ratkaisuja eivät avausottelut tuoneet.

Interin ja Atleticon välisessä ottelussa riitti vaarallisia tilanteita erityisesti toisella puoliajalla.

Italialaiset olivat kotikentällään määrätietoisia ja tekemisestä näki, että 0–0-tulos ei ole vaihtoehto. Inter loi yli tuplasti enemmän maaliodottamaa kuin espanjalaisvieraansa.

Hurja rynnistys palkittiin ottelun 79. minuutilla, kun Marko Arnautovic laukoi Jan Oblakin torjuman pallon maaliin Atletico-puolustajan kautta.

Maalipaikan loi hyvällä pystyjuoksullaan Lautaro Martinez, jonka laukauksen itävaltalainen Arnautovic sai tykittää maaliin.

Inter ei hellittänyt otettaan lisäajalla, vaan haki 2–0-maalia hanakasti. Tiukka yritys ei tällä kertaa tuottanut tulosta.

Eindhovenin palloiluillassa kotijoukkueelle ja -yleisölle tuli takaisku heti avauspuoliajalla 24. peliminuutilla, kun Donyell Malen vei saksalaiset edelle.

Avauspuoliaika oli tasaista vääntöä, mutta Dortmund oli kenties hivenen tuotteliaampi. Toisella puoliajalla asetelmat vaihtuivat, kun takaa-ajaja PSV syttyi liekkeihin.

Kotijoukkue otti pelin hallinnan ja haki tasoitusta. Sellaisen se myös sai, kun Mats Hummels kaatoi PSV-pelaajan rangaistusalueella sääntöjen vastaisesti.

PSV:n kapteeni Luuk de Jong rokotti armotta pilkulta. Dortmundin leiri protestoi pitkään rangaistuspotkutuomiota.

Kummallakin ryhmällä oli omat paikkansa vielä ottelun lopussa, mutta lisämaaleja ei nähty.

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona, jolloin Porto ottaa mittaa Arsenalista ja Napoli Barcelonasta.