Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9c56fe2b199b7e28b4b0fadf0d6d166f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kysy mitä vain aluevaaleista ja sotesta – asiantuntijat vastaavat suorassa tv- ja verkkolähetyksessä keskiviikkona – Uutisalue

Kysy mitä vain aluevaaleista ja sotesta – asiantuntijat vastaavat suorassa tv- ja verkkolähetyksessä keskiviikkona

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 12. tammikuuta. Samana päivänä lounasaikaan asiantuntijat vastaavat Ylen suorassa lähetyksessä yleisön kysymyksiin vaaleista ja sotesta.

  • Lähetä oma kysymyksesi asiantuntijoille tämän jutun lopussa olevan keskustelualueen kautta. Voit lähettää kysymyksesi vaikka heti tai viimeistään lähetyksen aikana keskiviikkona.

Äänestäjät valitsevat aluevaaleissa yhteensä 1 379 valtuutettua 21 hyvinvointialueen aluevaltuustoihin. Valtuutetut päättävät alueensa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimesta.

Mutta mitä muuta haluaisit tietää aluevaaleista tai sotesta eli sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksesta?

Voinko äänestää ulkona, jos epäilen altistuneeni koronavirukselle? Miksi helsinkiläiset eivät äänestä aluevaaleissa? Kuka johtaa hyvinvointialuetta? Mistä rahat tulevat? Mitä tapahtuu nykyiselle terveysasemalleni? Nousevatko veroni?

Vastaamassa suorassa lähetyksessä ovat vaaliasiantuntijana oikeusministeriön neuvotteleva virkamies Heini Huotarinen sekä sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksesta Marina Erhola. Erhola johtaa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimielintä ja on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän toimitusjohtaja.

Ohjelman juontaa toimittaja Marjo Rein.

  • Katso suora lähetys vastauksista keskiviikkona 12.1. kello 11.00 TV1:ssä tai Yle Areenassa.

Menikö asiantuntijan vastaus ohi?

Yle koostaa lähetyksen jälkeen kysymyksistä ja vastauksista jutun. Voit lukea jutun Yle uutisten verkkosivuilta myöhemmin keskiviikkona.

Jätä oma kysymyksesi aluevaaleista tai sotesta eli sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksesta tämän jutun keskustelualueelle viimeistään keskiviikkona 12. tammikuuta ennen kello 12:ta. Napauta jutun jälkeen keskustele-painiketta.

Katso lisää:

Source Link yle.fi