Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_89aa5e47adc4d1a56ed7c3c2ea812ece, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Lappeenrannassa tunteikas alku – Raumalla tulitettiin ylivoimamaaleja – Uutisalue

Lappeenrannassa tunteikas alku – Raumalla tulitettiin ylivoimamaaleja

SM-liigakierros alkoi koskettavasti, kun Lappeenrannassa muistettiin keskiviikkona menehtynyttä Lalli Partista, joka voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta.

Sekä SaiPa että HIFK noteerasivat entisen ikoninsa sosiaalisen median kanavissaan.

Avauserän maalihanat avasi HIFK, kun Iiro Pakarinen pääsi herkuttelemaan helsinkiläisten avausmaalin komean kuvion päätteeksi.

Ilveksen ja Tapparan kauden ensimmäinen paikallisvääntö sai terävän alun, kun kiekko liikkui ja peli oli vauhdikasta. Paikallisväännön ensimmäinen 20-minuuttinen oli tasainen, mistä kielii myös laukaisutilasto: 7–6 Ilveksen hyväksi.

Ilves on ollut viime kausina vahvempi Tampereen paikallisissa, ja hallitseva mestari Tappara tuskin pitää tästä.

Raumalla sekä koti- että vierasjoukkue onnistui maalinteossa avauserässä. Pelicans karkasi vierasjohtoon Lukas Jasekin ylivoimaosumalla. Erinomaiset ensimmäiset kierrokset pelannut Joni Ikonen oli maalin toinen syöttäjä.

Lukko tuli tasoihin erän toiseksi viimeisellä peliminuutilla ylivoimalla viime kaudet Pohjois-Amerikassa pelanneen Tarmo Reunasen maalilla.