Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7104d7755def6add9b3f50029bab5757, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lauri Markkanen jälleen huippuvireessä – suomalainen ennätyksellisessä pisteputkessa – Uutisalue

Lauri Markkanen jälleen huippuvireessä – suomalainen ennätyksellisessä pisteputkessa

Utah Jazzin Lauri Markkanen oli ottelun paras pistemies, kun suomalainen johdatti joukkueensa tärkeään kotivoittoon Charlotte Hornetsista.

Kuva: Alex Goodlett / Getty Images

Lauri Markkanen oli jälleen Utah Jazzin tehokkain pelaaja koripallon NBA-kierroksella. Suomalaistähti johdatti Jazzin selvään 120–102-kotivoittoon Charlotte Hornetsista.

32 minuuttia pelannut Markkanen heitti 25 pistettä, poimi 11 levypalloa puolustuspäässä, antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä, teki kaksi riistoa ja yhden blokin. Jälleen kaksinumeroisille luvuille sekä pisteissä että levypalloissa yltäneelle Markkaselle tupla-tupla oli jo viides perättäinen.

Loistavaa kautta pelaava Markkanen ylsi yli 20 pisteen suoritukseen jo 16. ottelussa peräkkäin. Tämä on suomalaiselle uusi ennätys Jazzin Twitter-tilin mukaan.

Markkasen pelitilanneheittojen saldo oli 8/14 ja kolmoset upposivat sisään 50 prosenttisesti (4/8). Vapaaheittoviivalta hän heitti ohi vain kerran (5/6).

Markkanen oli koko ottelun tehokkain pistemies, sillä Charlotten Terry Rozier summasi saldon 23/5.

Hornets upotti ottelussa sisään vain kaksi kolmosta. Yksikään joukkue ei ollut tällä kaudella tehnyt yhtä huonoa suoritusta kolmen pisteen kaaren takaa.

– Puoliajalla huomasimme, että he eivät onnistu kolmen pisteen heitoissa, joten aloimme puolustaa kaaren sisäpuolta. Me suljimme heidät pois siltä alueelta, missä he halusivat pelata, Markkanen kertoi lehdistölle.

Utah palasi voittojen tielle hävittyään edellisen ottelunsa viikonloppuna Brooklyn Netsille.

– Meidän puolustuksemme todella toimi tänään, Utahin valmentaja Will Hardy summasi.

Jazz on voittanut tasan puolet tällä kaudella pelaamistaan 50 ottelusta. Siirry NBA:n taulukoihin tämän linkin kautta.

Source Link yle.fi