Lauri Markkasesta tehtiin huvittava tuote

Tuhat fania saa Salt Lake City Starsin ottelusta erikoisen muiston.

Koripalloliiga NBA:n suomalaistähdestä Lauri Markkasesta on tehty erikoinen fanituote, joka on jaossa rajoitetusti Salt Lake City Starsin kotiottelussa maanantaina.

Stars on Markkasen edustaman Utah Jazzin yhteistyöseura, joka pelaa NBA G Leaguessa.

Markkanen tarkasti huvittavan tuotteen eli häntä muistuttavan bobblehead-figuurin etukäteen ja vaikutti tyytyväiseltä yhteen asiaan.

– Minusta se on siisti. He saivat kiharani oikein, mikä oli ykkösasia, Markkanen kommentoi paikalliselle sanomalehdelle Deseret Newsille.

Markkasen figuuri on tarjolla maanantaina tuhannelle ensimmäiselle otteluun saapuvalle fanille. Toisesta Jazz-pelaajasta Walker Kessleristä tehty tuhannen kappaleen figuurierä on tarjolla 5. maaliskuuta.

Sekä Markkasen että Kesslerin kerrotaan olevan innoissaan figuureista. Kessler kommentoi hahmoaan Deseret Newsille vitsaillen yhdennäköisyydestään Jazzin valmentajan Will Hardyn kanssa.

– Kun näin sen, olin ensin, että se näyttää enemmän valmentajalta, mutta se näyttää tietysti minulta, koska niin näyttää valmentajakin, Kessler sanoi.

Salt Lake City Stars on julkaissut Markkasen ja Kesslerin bobblehead-hahmojen kuvat viestipalvelu X:ssä eli entisessä Twitterissä.

Source Link is.fi