Banner Before Header

Leijonien tähden tylysti jyräämän ruotsalaisen mailateipistä revittiin ilo irti – ”Kastettu maaliin”

Leijonien Markus Granlundin sunnuntaina teloman ruotsalaishyökkääjän persoonallinen mailateippi on herättänyt runsaasti huomiota olympiajäillä.

KHL julkaisi Instagramissa kuvan Philip Holmista Pekingin olympiakaukalossa. Kuten kuvasta näkyy, hän ei ole juurikaan tuhlannut eristysnauhaa työkalunsa teippaamiseen.

31-vuotias Jokerien puolustaja on virittänyt sitä säästösysteemillä mailansa kärkeen.

Useat jääkiekkoilijat panevat ”erkkaa” lapaan koko sen leveyden mitalle. Jotkut jättävät juuri kärjen teippaamatta.

Lue lisää: 20-vuotiaan suomalaispelaajan maila herättää kummastusta NHL:ssä: ”Tuosta sietäisi saada potkut”

Lue lisää: SM-liigatuomio: Näin hävytön mailan teippaaminen pitäisi kieltää – ”Laiton yhdistelmä”

Kuva herätti hilpeyttä ja sai kommentoijat liikkeelle.

– Kastettu maaliin, yksi seuraaja kirjoitti kuvan kommenttikenttään.

– Kun pukuhuoneessa on vain yksi erkka, hupaili toinen.

Holmista ja Granlundista tuli kiivas puheenaihe sunnuntaina, kun he törmäsivät toisiinsa alkulohkon ottelussa. Holm sai suomalaisen niitistä kovan tällin. Granlund sai ottelurangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Suomi voitti ottelun jatkoajalla 4–3.

Ruotsin Discoveryn asiantuntijana toimiva hyökkääjä Viktor Stålberg vaati tv-lähetyksessä, että Granlundille olisi pitänyt antaa pelikielto.

– Hänen (Granlundin) täytyisi hallita kehonsa paremmin. Hänen ei pidä toimia noin. Tilanne kuitenkin oli niin ruma, että voi tuoda pelikiellon. Mielestäni siitä ei ole puhettakaan, Stålberg sanoi.

Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen kertoi tiistaina Ilta-Sanomille, että Granlund ei saanut pelikieltoa. Hän on Suomen käytössä puolivälierässä keskiviikkona.

Holm koki kovia myös alkusarjan ottelussa Latviaa vastaan. Hän lensi kontaktitilanteessa takamukselleen ja kadotti rytäkässä paitsi mailansa myös toisen hanskansa.

Source Link is.fi