Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cfae9d6e63659347f80d2294d3a4765d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leo, 28, kuoli mystisesti Puolassa – poliisi otti miehen kiinni vain hetkeä aiemmin – Uutisalue

Leo, 28, kuoli mystisesti Puolassa – poliisi otti miehen kiinni vain hetkeä aiemmin

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Leo Krafft kuoli 28-vuotiaana.

Norjan maajoukkueessa esiintynyt amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Leo Krafft on kuollut 28-vuotiaana, uutisoivat useat norjalaislehdet.

Krafft kuoli sairaalassa Puolan Wroclawissa. Kuolinsyy ja kuolemaan johtaneet tapahtumat ovat vielä hämärän peitossa.

– Saimme tänä aamuna tiedon, että pelaajamme Leo Krafft on kuollut edellisiltana. Leo liittyi joukkueeseemme huhtikuussa ja oli yksi avainpelaajista. Olemme syvästi järkyttyneitä tapahtuneesta, ja esitämme osanottomme Leon läheisille koko joukkueen, henkilökunnan ja omistajien puolesta. Lepää rauhassa, Leo, Krafftin edustama Wroclaw Panthers viestitti lauantaina sosiaalisessa mediassa.

Krafftin kuoleman yksityiskohdat ovat vielä epäselvät. Norjalainen Dagbladet kertoo Puolan poliisin ottaneen Krafftin kiinni vain hieman ennen kuolemaa.

Puolalaisen Gazeta Wroclawskan mukaan Krafft oli myöhään perjantai-iltana käyttäytynyt häiritsevästi. Miehen väitetään käyttäneen alkoholia ja huumeita, joiden kätkön hän oli paljastanut poliisille.

Puolalaislehden mukaan kesken tapauksen norjalainen olisi vastustanut poliisia, jolloin poliisi joutui käyttämään voimakeinoja. Paikalle oli myös kutsuttu ensihoitajia, koska Krafftilla esiintyi hengitysvaikeuksia.

Gazeta Wroclawskan mukaan ensihoitajat päättivät antaa miehelle rauhoittavia aineita, mutta Krafft menetti pian annoksen jälkeen tajunsa. Hänen elintoimintansa saatiin palautettua ja mies kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi kertoi Gazeta Wroclavskalle Krafftin kuolleen noin tunnin kuluessa.

Krafftille tehdään ruumiinavaus. Poliisi tutkii tapausta.

Source Link is.fi