Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4785e481e9979177b4b6e7325c6f20b2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leo Komarov kuumensi heti tunteita Ruotsissa – vastustaja latoi kitkerää tekstiä – Uutisalue

Leo Komarov kuumensi heti tunteita Ruotsissa – vastustaja latoi kitkerää tekstiä

Suomalaiskiekkoilija Leo Komarov on tapojensa mukaisesti tehnyt itsensä nopeasti tutuksi uudessa seurassaan Luleåssa.

Täksi kaudeksi Ruotsin pääsarjaan SHL:ään siirtynyt 35-vuotias suomalaishyökkääjä kävi useita kiivaita sananvaihtoja vierasjoukkue Röglen pelaajien kanssa torstai-illan ottelussa.

Röglen norjalaispuolustajan Erlend Lesundin kommenteista oli helppo havaita, että juonikkaan suomalaisen pelityyli pantiin Röglen vaihtopenkillä merkille.

– Hänen täytyy tehdä mitä hän tekee. Ei hän edes yritä pelata jääkiekkoa muutenkaan. Hän keskittyy temppuiluun. Ei hän ole kovin vaarallinen pelaaja, Lesund kommentoi Komarovin otteita Aftonbladetin mukaan.

Komarov keräsi ottelussa syöttöpisteen Luleån ensimmäiseen maaliin. Samaan maaliin toisen syötön antoi Julius Honka, jolla oli kiusallinen rooli Röglen 4–2-lukemin voittaman ottelun ratkaisuhetkillä.

Honka oli itse tuonut kotijoukkueen maalin päähän kolmannessa erässä, mutta kiri tyssäsi kun 26-vuotias puolustaja taklasi ottelun lopulla oman maalinsa edustalla Röglen Riley Sheeniä poikittaisella mailalla ottelurangaistuksen arvoisesti.

Source Link is.fi