Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_29a1ad77597f5902642eefa4340de18b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamiltonille paha takaisku – rangaistus F1-kisaan – Uutisalue

Lewis Hamiltonille paha takaisku – rangaistus F1-kisaan

Mercedes kertoi perjantaina, että Lewis Hamiltonin autoon on vaihdettu uusi polttomoottori. Se tietää Hamiltonille viidellä pykälällä lähtöruutua pudottavaa rangaistusta sunnuntain Brasilian GP:hen.

Hamilton on MM-sarjassa toisena 19 pisteen päässä Red Bullin Max Verstappenista. Hollantilainen on kilpakumppaninsa rangaistuksen myötä entistäkin selvempi ennakkosuosikki kisaviikonloppuun.

Hamilton oli perjantain harjoitusten nopein Interlagosissa. Verstappen jäi brittitähden ajasta 0,367 sekuntia, ja Red Bullin toinen Sergio Perez oli kolmas 0,442 sekuntia hitaampana.

Valtteri Bottas oli toisella Mersulla harjoitusten neljäs.

Kimi Räikkönen oli Alfa Romeollaan harjoitusten 13:nneksi nopein (+1,393).

Brasilian GP on kauden kolmas sprinttiviikonloppu. Perjantaina ei ajeta toisia harjoituksia, vaan aika-ajot alkavat kello 21 Suomen aikaa. Lauantaina ohjelmassa on sprintti ja sunnuntaina varsinainen GP.

Source Link is.fi