Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4b59df3d4bf4e3e1afcd4e764f77d9e7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamiltonin kolarointi syynättiin läpi­kotaisin – tällaiseen loppu­tulokseen päädyttiin – Uutisalue

Lewis Hamiltonin kolarointi syynättiin läpi­kotaisin – tällaiseen loppu­tulokseen päädyttiin

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton aiheutti viikonloppuna Spassa kolarin, jonka toinen osapuoli oli Alpinen Fernando Alonso.

Mercedeksen kuski tunnusti olleensa syypää kilpailun ensimmäisellä kierroksella tapahtuneeseen kolariin. Kansainvälisen autoliiton Fian edustajat ovat tutkineet tapauksen kuvanauhoilta yksityiskohtaisesti. He eivät löytäneet syitä langettaa Hamiltonille rangaistusta tilanteesta.

– Kyseessä oli ensimmäisen kierroksen tilanne, ja ensimmäisissä mutkissa oli paljon liikettä eri autojen välillä. Siksi asia ei aiheuta lisätoimenpiteitä, Fia niputti päätöksensä Motorsportin mukaan.

Hamiltonia kuitenkin odottaa lähitulevaisuudessa lähtöruuturangaistus.

Hänen kilpa-autonsa kärsi sunnuntain kolarissa niin pahoja vaurioita, että sen voimayksikkö lähetettiin tallin tukikohtaan Englantiin tutkittavaksi.

Belgian kilpailun voitti näytöstyyliin Red Bullin Max Verstappen, joka samalla kasvatti ylivoimaista johtoasemaansa MM-sarjassa. Hamilton joutui keskeyttämään kilpailun. Alonso pystyi jatkamaan kisaa kolarin jälkeen ja ajoi lopulta viidenneksi.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Hollannissa.

Source Link is.fi