Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b9792c56e1b810912c3ab27ece56f383, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Liiga-Saipa aloittaa muutosneuvottelut – Uutisalue

Liiga-Saipa aloittaa muutosneuvottelut

Muutosneuvottelut koskevat yhtiön vakituisia työntekijöitä ja voivat johtaa irtisanomisiin, lomauttamiseen tai osa-aikaistamisiin.

Lappeenrannan Kisapuiston jäähallin pääsisäänkäynti.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan SaiPan taustayhtiö aloittaa muutosneuvottelut. Arkistokuva SaiPan kotihallista Lappeenrannassa. Kuva: Kari Saastamoinen / Yle

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan SaiPan taustayhtiö Liiga-SaiPa aloittaa muutosneuvottelut. Ne koskevat yhtiön vakituista henkilökuntaa.

Muutosneuvotteluiden piiriin kuuluvat toimisto- ja ravintolatyöntekijät, SaiPa shopin työntekijät sekä huollon työntekijät.

Yhtiö harkitsee toimintojensa sopeuttamista, tehostamista sekä työtehtävien uudelleenjärjestelyjä ja mahdollisia lakkauttamisia.

Liiga-SaiPa mukaan muutosneuvottelut aloitetaan taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Lisäksi yhtiöllä on tarve uudelleenorganisoitumiseen.

Yhtiön harkitsemat toimenpiteet voivat johtaa enintään yhdeksän työntekijän irtisanomiseen, lomauttamiseen tai osa-aikaistamiseen.

Muutosneuvottelut eivät koske liigajoukkueen valmennusta, urheilujohtajaa eivätkä pelaajia.

Talousvaikeuksiin ajautunut Liiga-SaiPa kertoi marraskuun alussa aloittaneensa toimenpiteet taloutensa vakauttamiseksi.

Käytännössä tämä merkitsee säästökuuria ja lisätulojen etsimistä. Yhtiö etsii myös uusia omistajia. Marraskuun lopussa yhtiön puheenjohtaja Jussi Okko kertoi, että kiinnostuneita on löytynyt ja osakeanti on tarkoitus toteuttaa tammikuun aikana.

Source Link yle.fi