Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d238c0d1aeed92801816906514e2d358, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Linda Cerruti poseerasi bikineissä EM-mitalien kanssa – järkyttyi törky­palautteesta: ”Ovatko takapuoli ja jalat pääaihe?” – Uutisalue

Linda Cerruti poseerasi bikineissä EM-mitalien kanssa – järkyttyi törky­palautteesta: ”Ovatko takapuoli ja jalat pääaihe?”

Taitouinnin kovimpiin huippuihin kuuluva Linda Cerruti julkaisi alkuviikosta Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa hiljattain saavuttamiensa kahdeksan EM-mitalin kanssa.

Ilo kääntyi pian järkytykseksi. Julkaisu poiki hänelle valtavasti törkykommentteja.

– Kuvalla oli minulle vahva symbolinen arvo. Se näyttää lajilleni tyypillistä taiteellisuutta. Kahdeksan mitalia on urani paras saavutus EM-kisoissa, Cerruti kirjoitti myöhemmin Instagramissa.

Useat suuret sanomalehdet julkaisivat Cerrutin kuvan. Italialainen avasi yhden lehden Facebook-kommentit ja järkyttyi.

– Olen kirjaimellisesti shokissa. Minua kuvottavat sadat – luultavasti tuhannet – asiattomat, seksistiset ja vulgaarit kommentit. Pahoittelen jo etukäteen nuorille seuraajilleni sitä, mitä he lukevat.

– Yli 20 vuoden harjoittelun ja uhrauksien jälkeen tunnen häpeää. Sydämeeni sattuu, kun tuo lauma ihmisiä vitsailee seksuaalisuudellani. Ovatko takapuoli ja jalat pääpuheenaihe?

Linda Cerruti (vas.) menestyi upeasti tämän vuoden EM-kisoissa. Vieressä Costanza Ferro.

Kuva keräsi paljon myös ylistystä, ja monet kommentoijat tuomitsivat alatyylisten viestien kirjoittajat.

Cerruti kiitti niitä, jotka ovat tukeneet häntä törkyaallokossa.

28-vuotias italialainen on saavuttanut taitouintiurallaan yhteensä neljä MM- ja 23 EM-mitalia.

Kahdeksan EM-mitalia tänä vuonna on hänen yksien arvokisojensa ennätys.

Linda Cerruti ja Costanza Ferro EM-altaassa Roomassa 13. elokuuta.

Source Link is.fi