Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_75cbb266639efcd46dc2a2c27bfd97ff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Los Angelesin alueella joukkoampuminen – alustavien tietojen mukaan ainakin 16 saanut osuman, monen pelätään kuolleen – Uutisalue

Los Angelesin alueella joukkoampuminen – alustavien tietojen mukaan ainakin 16 saanut osuman, monen pelätään kuolleen

Ampuminen tapahtui alueella, jossa oli lauantaina juhlittu kiinalaista uuttavuotta. Vielä on epäselvää, onko ampumisen johdosta otettu ketään kiinni.

Poliisit valvovat Monterey Parkissa tapahtuneesta ammuskelusta saatujen raporttien jälkeen. Kuva: Caroline Brehman / EPA

Yhdysvaltain Kaliforniassa on tapahtunut Los Angelesin alueella joukkoampuminen, jossa pelätään kuolleen useita ihmisiä, kertovat Los Angeles Times (siirryt toiseen palveluun) ja BNO News (siirryt toiseen palveluun).

Moni asia on vielä hämärän peitossa, mutta BNO News kertoo, että alustavien tietojen mukaan ainakin 16:ta ihmistä olisi ammuttu ja useat uhrit olisivat kuolleet saamiinsa vammoihin. Poliisi ei ole vahvistanut tarkkoja uhrimääriä.

Ampuminen tapahtui paikallista aikaa lauantai-iltana puoli yhdentoista jälkeen Los Angelesin piirikunnassa sijaitsevassa Monterey Parkin kaupungissa. Alueella oli illan aikana juhlistettu kiinalaista uuttavuotta.

Vielä on epäselvää, onko ampumisen johdosta otettu ketään kiinni.

Poliiseja ampumavälikohtauksen tapahtumapaikalla. Kuva: EPA-EFE

BNO Newsin mukaan ampumapaikan lähistössä on useita aasialaisomisteisia yrityksiä. Kun viranomaiset saapuivat paikalle, monet uhreista löytyivät erään yrityksen sisätiloista.

Alueella oli aiemmin kymmeniätuhansia juhlijoita

Los Angeles Timesin mukaan Monterey Parkissa kuukalenterin mukaisen uudenvuoden kunniaksi järjestettävä juhla on yksi alueen suurimmista. Aiemmin lauantaina kymmenettuhannet ihmiset olivat saapuneet paikalle juhlistamaan kaksipäiväisen tapahtuman aloitusta.

Eräs paikallinen asukas kertoo lehden mukaan, että ampuminen olisi tapahtunut vasta sen jälkeen, kun festivaali oli päättynyt lauantain osalta.

Sosiaalisessa mediassa jaetuissa videoissa näkyy, kuinka Garvey Avenuen alueella on runsain määrin poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Videoissa näkyy myös, kuinka ampumisen uhrit saavat hoitoa paikan päällä.

Los Angeles Timesin mukaan haavoittuneita on viety useisiin alueen sairaaloihin.

Source Link yle.fi