Banner Before Header

Manchester City haki dramaattisen voiton Arsenalilta – asiantuntijalta kovaa kritiikkiä punaisesta kortista: ”Hän sai aivopierun”

Valioliigaa johtava Manchester City venytti voittoputkensa lauantaina jo yhdentoista ottelun mittaiseksi, kun se kukisti Arsenalin Lontoossa 2–1.

Helpolla City ei voittoaan saanut, sillä ratkaisumaali syntyi vasta ottelun kolmannella lisäaikaminuutilla. Keskikenttäpelaaja Rodri osui tuolloin läheltä maalia ja juoksi tuulettamaan osumaansa ilman paitaa kulmalipulle.

Pettyneet Arsenalin kannattajat eivät katsoneet Rodrin pullistelua hyvällä, vaan paiskoivat häntä vessapaperirullilla ja pulloilla.

Lue lisää: Jürgen Kloppin koronatesti näytti positiivista – joutuu sivuun Valioliigan kärkiottelusta

Arsenal johti kamppailua avausjakson jälkeen 1–0, kiitos nuoren tähtipelaajansa Bukaya Sakan osuman.

City tasoitti 57. minuutilla, kun Riyad Mahrez osui rankkaripilkulta. Rangaistuspotku tuomittiin vasta videotarkistuksen jälkeen. Erotuomari Stuart Attwell näki Arsenalin Granit Xhakan repineen vastapelaajan nurin rankkarialueella.

Rankkarikähinän yhteydessä Attwell nosti keltaiset kortit Xhakalle ja Arsenalin topparille Gabrielille.

Brassi Gabriel sai katsella punaista vain pari minuuttia myöhemmin. Hän kaatoi maanmiehensä Gabriel Jesusin keskialueella.

– Paljon vähemmästäkin joutuu pihalle. Hän sai varmaankin aivopierun, se oli todella, todella hölmöä, Ruotsin Viaplayn asiantuntija Glenn Strömberg sanoi Expressenin mukaan.

Lue lisää: Näin Cristiano Ronaldon siskot ovat hyödyntäneet supertähti­veljensä julkisuutta – myös Georgina-puolison elämä muuttui kuin salamaniskusta

City johtaa Valioliigaa nyt 11 pisteen erolla Chelseaan, joka kohtaa sunnuntaina kotonaan Liverpoolin.

Source Link is.fi