Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d0cbe34df45cad872dbeb474a61f9837, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Matka­toimisto Detur jätti suomalais­turistit pulaan – KKV pyysi välittömästi selvitystä – Uutisalue

Matka­toimisto Detur jätti suomalais­turistit pulaan – KKV pyysi välittömästi selvitystä

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) selvittää tietoja, joiden mukaan matkatoimisto Detur ei ole pystynyt maksamaan Turkissa matkalla olleille asiakkailleen majoitusta.

Asiakkaiden kerrotaan joutuneen hankkimaan majoituksensa itse, vaikka he olivat jo maksaneet Deturin kautta majoituksesta.

Lue lisää: Suomalais­turistit pulassa Turkissa – huhut matka­toimiston myynnistä kiertävät, Detur ei kommentoi

KKV kertoi tiedotteessa pyytäneensä Deturilta selvitystä tapahtumista välittömästi. Asiaa selvitetään yhdessä muiden pohjoismaisten viranomaisten kanssa, sillä ongelman on kerrottu koskeneen myös muita Deturin pohjoismaisia asiakkaita.

– Deturin toimintaa harjoitetaan Ruotsista ja näin ollen myös yhtiön vakuudet ja vakuuksia valvova viranomainen on Ruotsissa, tiedotteessa lukee.

Matkailijoiden tai pian matkalle lähtevien KKV kehottaa odottamaan lisätietoa. KKV lupaa tiedottavansa nettisivuillaan tilanteesta lisää heti, kun uutta tietoa on kerrottavana.

Source Link is.fi