Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ba063092c00ec006c800a25dfc98c87d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Max Verstappenin synkkä meno kotiradalla jatkui – fanit lähtivät etuajassa kotiin – Uutisalue

Max Verstappenin synkkä meno kotiradalla jatkui – fanit lähtivät etuajassa kotiin

F1:n MM-sarjaa johtavan Max Verstappenin viikonloppu Hollannissa kotiyleisön edessä on alkanut surkeasti.

Perjantain ensimmäisissä harjoituksissa Verstappenin autosta hajosi vaihteisto, ja toisten harjoitusten aikana ajokkia jouduttiin yhä korjaamaan.

Lue lisää: Max Verstappenille katastrofaalinen alku kotikisassa – Lando Norris epäili Sebastian Vetteliä hölmöksi

Red Bull -tähti ehti kiertää Zandvoortin radalla vain muutamia kierroksia.

Verstappen oli toisten harjoitusten kahdeksanneksi nopein. Hän jäi kärkimies Charles Leclercistä 0,697 sekuntia.

Kun AlphaTaurin Yuki Tsunoda ajoi hiekalle 12 minuuttia ennen session loppumista ja radalla heilutettiin punaista lippua, osa hollantilaisfaneista lähti tv-kuvissa jo valumaan kohti kotia.

– Pieni pettymys on aistittavissa. Ei mitään grand slamia tullut ainakaan vielä, Viaplayn selostaja Niki Juusela kuvaili tunnelmaa.

Ferrarit olivat perjantai-iltana varsin tasavahvassa vauhdissa. Ykköspaikan pokannutta Leclerciä seurasi vain neljäs tuhannesosan päässä tallikaveri Carlos Sainz.

Lewis Hamilton oli kolmas (+0,072 sekuntia) ja Lando Norris neljäs (+0,103).

Verstappenin ohella myös Red Bullin Sergio Perez oli vaikeuksissa. Hän jäi Leclercistä peräti 1,148 sekuntia ja oli 12:s.

McLaren-sopimuksestaan hiljattain ulos ostettu Daniel Ricciardo joutui kykkimään harjoituksissa pitkän aikaa varikolla, kun hänen autonsa jäähdytin alkoi vuotaa. Vuotoa etsittiin kuumeisesti, ja lopulta se saatiinkin paikannettua.

Source Link is.fi