Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_218a6216ecfcfa19fc381da7cb53e6e6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Max Verstappenin toimet ja F1-tuomaristo puhuttavat – Toto Wolff jyrähtää: ”Vain jäävuoren huippu” – Uutisalue

Max Verstappenin toimet ja F1-tuomaristo puhuttavat – Toto Wolff jyrähtää: ”Vain jäävuoren huippu”

Sao Paulon GP:ssä koettiin dramatiikkaa, kun MM-sarjan kärkikuljettaja Max Verstappen työnsi Lewis Hamiltonin ulos radalta.

Kaksikko taisteli kisan johtopaikasta, ja Hamilton kävi radan toisella suoralla jo Verstappenin edellä.

Hollantilainen jätti kuitenkin jarrutuksensa todella myöhäiseksi sillä seurauksella, että molemmat autot menivät reilusti leveäksi.

Verstappenia ei rangaistu tilanteesta.

– Se oli täysin vääränlainen puolustus Maxilta ja ylitti rajan, Mercedeksen tallipomo Toto Wolff ruoski.

– Se meni yli rajan. Rangaistuksen olisi pitänyt olla ainakin viiden sekunnin aikasakko. Se sitten lakaistiin maton alle, mikä on vain jäävuoren huippu. Naurettavaa, Wolff totesi.

Wolff ihmetteli, että kilpailunjohtajan (Michael Masi) ohjeistuksien mukaan toista autoa ei saa pakottaa ulos kilparadalta, mutta silti Verstappenia ei rangaistu.

Mercedes joutui Wolffin sanoin ”ottamaan iskuja vastaan koko viikonlopun”.

Hamiltonin aika-ajosuoritus hylättiin, kun hänen takasiipensä katsottiin sääntöjenvastaiseksi. Wolffin mukaan kyse oli vaurioituneesta osasta, joka venyi 0,2 millimetriä yli sallitun rajan.

– Saimme siitä rangaistuksen, joka oli todella ankara. Sitten Red Bull on kuitenkin saanut vaihtaa takasiipensä parc ferme -olosuhteissa (joissa autoihin ei saa koskea) kolme kertaa putkeen, Wolff ihmetteli.

Source Link is.fi