Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bdf74c3030846dc9e61625dfa44b3637, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
McLaren julkaisi jättiuutisen: Kohuttu kuskilupaus siirtyy talliin – Uutisalue

McLaren julkaisi jättiuutisen: Kohuttu kuskilupaus siirtyy talliin

McLaren tiedottaa, että 21-vuotias kuskilupaus Oscar Piastri on Lando Norrisin tallikaveri ensi kaudesta alkaen. Sopimus on monivuotinen.

Piastri kuohutti F1-piirejä kesällä kieltäytymällä ajamasta Alpinen tallissa, jonka kasvatti hän on.

Alpine ehti elokuun alussa jo tiedottaa kiinnittäneensä nuoren australialaisen kuljettajakseen, mutta tämä tyrmäsi tiedon omalla Twitter-tilillään tylyin sanoin.

Lue lisää: Käsittämätön tilanne! F1-talli Alpinen uusi kisakuljettaja kiistää jyrkästi tiedot sopimuksesta

Daniel Ricciardolla oli sopimus myös ensi kaudesta McLarenin kanssa, mutta hänet ostettiin sopimuksesta ulos heikkojen tulosten vuoksi.

Piastri on voittanut pikkuformuloissa lähes kaiken. Vuonna 2020 hän voitti maailmanmestaruuden F3-luokassa ja vuotta myöhemmin hänet kruunattiin mestariksi myös F2-luokassa.

Kuljettajalupaus kommentoi F1-sopimusta onnellisena McLarenin tiedotteessa.

– Olen erittäin innoissani, että saan tehdä F1-debyyttini näin maineikkaassa tallissa. McLarenilla on pitkä historia nuorten kuljettajien nostamisesta parrasvaloihin ja odotan innolla, että pääsen työskentelemään Landon kanssa ja puskemaan tallia kohti kärkeä, Piastri sanoi.

Source Link is.fi