Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fac3f6b3310fb4d72f0c29793b1d4466, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mick Schumacher saa kritiikkiä perhepiiristä – ”Tuollaisiin virheisiin ei ole varaa” – Uutisalue

Mick Schumacher saa kritiikkiä perhepiiristä – ”Tuollaisiin virheisiin ei ole varaa”

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher on kommentaattorina yhtä terävä kuin oli nuorena kuskina kolariherkkä. Saksalainen ei pelkää antaa hyvin suorasukaisia näkemyksiä nykykuljettajista Sky Germanyn sanaseppona.

Nyt hän otti tähtäimeen veljenpoikansa Mick Schumacherin. Mick, kuten myös aikoinaan nuori Ralf, on osoittanut olevansa perso kolareille. Mickin tuorein onnettomuus sattui Monacossa viime viikonloppuna.

Schumacherin Haas-auto romuttui täysin ja halkesi kahtia. Ralf-setä ei silitellyt Mickiä.

Lue lisää: Miten tästä romusta voi selvitä ilman vammoja? Mick Schumacherin katkennut auto järkyttää F1-kuskeja: ”Shokeeraavaa”

Lue lisää: Kuvat karmeasta ulosajosta: Mick Schumacherin auto katkesi keskeltä

– Mickillä oli viikonloppu, jonka hän haluaa varmasti unohtaa. Kolari oli hänen oma vikansa. Muut ajoivat samasta kohdasta ohi ilman ongelmia, mutta hän ei siinä onnistunut, Schumacher arvioi Skylla.

Ralf epäili, että Mickin auton renkaassa olisi ollut pieni vaurio, mutta se ei aiheuttanut onnettomuutta.

– Hän ajoi märän kohdan yli, eikä sellaisiin virheisiin ole varaa. Rangaistus oli armoton, kuten huomata saattaa. Hänen kisansa päättyi, mutta auto myös meni pahasti rikki. Sillä on isoja taloudellisia vaikutuksia talliin.

Mick Schumacheron Nicholas Latifin ohella ainoa vakituinen kisakuljettaja, joka ei ole vielä tällä kaudella kerännyt yhtään MM-pistettä. Kaksi kisaa tuuraajana ajanut Nico Hülkenberg on myös nollilla.

Mick Schumacherin isä ja Ralfin veli Michael Schumacher voitti omalla F1-urallaan seitsemän maailmanmestaruutta.

Mick Schumacherin auto tuhoutui pahasti Monacon osakilpailussa.

Source Link is.fi