Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e3c6a132bc4e7b631503ba3658180887, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mies murhasi vaimonsa – pelkää nyt jengiläisiä, joita hän väitti tekijöiksi – Uutisalue

Mies murhasi vaimonsa – pelkää nyt jengiläisiä, joita hän väitti tekijöiksi

Brittiläisen vaimonsa murhasta elinkautisen tuomion saanut kreikkalainen helikopteripilotti kertoo pelkäävänsä alun perin murhasta syyttämänsä rikollisjärjestön kostoa, brittilehti The Guardian uutisoi.

Muutamaa viikkoa aiemmin tuomittu 34-vuotias Babis Anagnostopoulos sanoo olevansa nyt ”palkkamurhaajien kohde”.

Anagnostopoulos on vaatinut, että hänen täytyy kärsiä tuomionsa Ateenan tiukimman turvaluokan vankilassa Korydallosissa kuultuaan muilta vangeilta, että hänen hengestään on tarjottu ”valtava määrä rahaa”.

Kreikkalaismies murhasi 20-vuotiaan vaimonsa Caroline Crouchin tämän nukkuessa pariskunnan pienessä asunnossa Ateenan esikaupunkialueella. Pariskunnan vauva oli tekohetkellä samassa huoneessa.

Tapaus kuohutti viime vuonna Kreikkaa, ja viranomaiset päättivät poikkeuksellisesti tarjota 300 000 euron palkkion tekijän pidätykseen johtavista tiedoista.

Reilun kuukauden ajan Anagnostopoulos esitti surevaa leskeä, ja syytti murhasta armottomia ”albanialaisia ja georgialaisia varkaita”, jotka olivat murtautuneet taloon.

Murhan salailu, joka johti myös vaimon lemmikkikoiran kuristamiseen, paljastui vasta, kun vaimon älykellon asiantuntija-analyysi sekä miehen matkapuhelimen tiedot paljastivat epäjohdonmukaisuuksia hänen kertomuksessaan tapahtumista.

Lue lisää: Mies väitti jengin ryöstäneen ja surmanneen puolisonsa – uhrin älykello johdatti totuuden äärelle

Vaikka Anagnostopoulos lopulta myönsi tappaneensa vaimonsa, joutuivat hänen syytöksiensä takia Britanniassa ”tunnistetut” epäillyt uuvuttaviin kuulusteluihin.

Yksi epäillyistä, 43-vuotias georgialainen, jota syytettiin kuulumisesta rikollisjengiin, joka oli toteuttanut samankaltaisia ryöstöjä alueella, kuvaili, kuinka hän oli joutunut kestämään neljä päivää kreikkalaisten poliisien kidutusta näiden yrittäessä saada hänet tunnustamaan tekonsa.

Kun lentäjä siirrettiin maanantaina Korydallosista Malandrinoksen vankilaan, hänen asianajajansa Alexandros Papaioannidis sanoi asiakkaansa hengen olevan vaarassa.

– Hän olisi paljon paremmassa turvassa Korydallosissa, asianajaja sanoi ja lisäsi, että eräs georgialainen vanki oli uhannut Anagnostopoulosta tappamisella tammikuussa.

Kuusi viikkoa kestäneen oikeudenkäynnin aikana Anagnostopoulosta kuvailtiin toistuvasti narsistiseksi ja kontrolloivaksi.

Puolustuksen todistajien joukossa ollut psykiatri sanoi, että oli selvää, että lentäjä kärsi vakavasta epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä, joka sai hänet tuntemaan itsensä muita paremmaksi sekä olemaan empatiakyvytön.

Kuolinsyytutkijat ovat kuvailleet naisen kuolemaa tuskalliseksi sanoen, että hän joutui kestämään tukehduttamista yli viisi minuuttia ennen kuolemaansa.

Viime viikolla Anagnostopoulos kertoi haluavansa asianajajaksi, ja sanoi vankilan viranomaisille haluavansa suorittaa pääsykokeita päästäkseen opiskelemaan oikeustieteelliseen kouluun.

Source Link is.fi