Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_33c16df214f7fb9332a4bfa0fdc10b94, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mies tuomittiin Viking Gracella tapahtuneesta raiskauksesta – Uutisalue

Mies tuomittiin Viking Gracella tapahtuneesta raiskauksesta

Tukholman käräjäoikeus on tuominnut 31-vuotiaan miehen raiskauksesta kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi tekijä tuomittiin maksamaan uhrille 55 000 kruunua (noin 5 320 euroa) vahingonkorvauksia. Asiasta kertoi Expressen.

Raiskaus tapahtui Viking Grace -risteilyaluksella viime vuoden lokakuussa. Raiskauksesta tuomittu mies oli tavannut uhrinsa laivalla konsertissa. Uhri kertoi poliisikuulusteluissa, että mies oli vienyt päihtyneen naisen hyttiinsä ja pakottanut tämän yhdyntään, vaikka nainen oli vastustellut ja sanonut useaan kertaan ei.

Tukholman käräjäoikeus arvioi, että nainen kertoi tapauksesta ”selkeästi, johdonmukaisesti, yksityiskohtaisesti ja perustellusti.”

Tapahtuneen raiskauksen aikana miehen sukulainen oli nukkunut hytin yläpedissä. Sukulainen kertoi kuulusteluissa, ettei ollut herännyt ääniin.

Mies oli ollut risteilyllä useamman perheenjäsenensä kanssa, myös miehen vanhemmat olivat laivalla.

Mies pidätettiin, kun laiva saapui seuraavana päivänä Tukholmaan.

Raiskauksesta tuomittu mies on Afganistanin kansalainen mutta kirjoilla Ruotsissa. Syyttäjä vaati miehen karkottamista Ruotsista kymmenen vuoden paluukiellolla. Käräjäoikeus ei puoltanut miehen karkottamista.

Source Link is.fi