Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7b490f95b193a80fd418c712de4b7d49, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mika Salo tuli vaalitilaisuuteen pian hätäleikkauksen jälkeen – vieraat Singaporesta jäivät yksin Leville – Uutisalue

Mika Salo tuli vaalitilaisuuteen pian hätäleikkauksen jälkeen – vieraat Singaporesta jäivät yksin Leville

Mika Salo kertoi, että hänen vointinsa paranee joka päivä.

Entinen F1-kuski Mika Salo saapui Alexander Stubbin (kok) vaalitilaisuuteen Helsinkiin, vaikka oli vasta toissa päivänä leikkauksessa.

Salo meni sairaalaan kovien vatsakipujen takia. Sairaalassa syyksi selvisi umpilisäkkeen puhkeaminen, joten leikkaus tehtiin välittömästi.

– Hyvä, että pääsin tänne. Olin viimeksi Saulin (Niinistö) vaalivalvojaisissa 12 vuotta sitten. Se meni hyvin. Ehkä tuon onnea, vaikka ei tässä onnea tarvita vaan ihmisten järkeä, Salo kertoi Stubbin tilaisuudessa.

Puoliso Annica Salo kertoi vierellä, että vaalissa on mukana kaksi todella hyvää vaihtoehtoa. Hän kuitenkin lisäsi, että Stubbin edustavuus ja aitous ovat hänen mieleensä.

Mikä F1-merkki Stubb olisi? Entä Pekka Haavisto?

– Parempi, että en sano tuohon mitään, Mika Salo sanoi ja naurahti äänekkäästi.

Salo kertoi, että hänen vointinsa paranee joka päivä.

– Olen ottanut rauhassa. En uskalla tehdä mitään ylimääräistä, etteivät haavat repeä. Se oli niin kivulias, että en halua uudestaan.

Annica Salo kertoi, että pariskunnan oli tarkoitus olla parhaillaan Levillä, mutta ex-kuskin leikkaus muutti suunnitelmia.

– Meillä on Levillä vieraita Singaporessa. Ovat nyt siellä keskenään. Olen buukannut heille aktiviteetteja, kun en itse päässyt, Mika Salo sanoi.

Source Link is.fi